Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 26, 2012

Restoran dalam Taman ?

Salam Readers...


Masa cuti-cuti macam ni, entah kenapa perut aku suka main gendang sampai kan aku pun naik nyampah nak ngunyah gula2 *ganti nasi konon padahal senang ronggak kot gigi heeh* So aku pun melayan lah kehendak perut ni dengan meng-lunch dekat Garden OU. Actually Garden ni ada dekat Sunway Pyramid gak. If makan dekat Garden ni, mmg rasa macam kat Palace's Garden je. Cun sangat decoration kat Garden!

I dunno how to play the piano, if toys aku pakar la =B 

English style.. cantik!

Aku memang suka amek pic tissue =p


Soda Peach Fizzie Dizzy =p


Homemade Wild Mushroom soup
Wild?? Entah mana dia kutip ini cendawan hoho


Caramel Choc Banana. 
Sedap tapi mahal gak la pokai pokai


Cake 3 layer tuu, bukan air je ada 3 layer


Kentang Goreng. Kan?


chicken teriyaki.
Even nampak sikit tapi lepas makan perut jadi belon tauu


Grilled Steak Sandwich 
Ini steak manyak lemak ooo


Apa yg boleh aku conclude kat sini ialah makanan sedap, mmg variety of choices, harga pun not bad if kau tak belanja orang la kan heee~ Sebab total harga makanan atas tadi almost RM80 exclude tax and service charge tuuu~ If bawak family makan sini? Sila sediakan duit RM100 2 keping tau? PEACE =D


9 comments:

Azreen Shafila Abdullah Azreen Shafila Abdullah said... [Reply]

dah meleleh dah air liur n :P

IMANSHAH IMANSHAH said... [Reply]

telan liuq je

oli-go oli-go said... [Reply]

kt ioi mall ade satu restoren sama macam ni tapi tak igt la name die..mmg awsem...

teha teha said... [Reply]

aha , terliur sudahh :)

Cik Meeja Cik Meeja said... [Reply]

Sedap plak nampak..Slurrrppp~~=)

Cikpuan rara Cikpuan rara said... [Reply]

nmpk sedap n cantek!

nabila faryzza nabila faryzza said... [Reply]

wah, boleh tahan mahal jugak. pokai, pokai

Syufarr Syufarr said... [Reply]

mlm2 cmni tgk gmbar ni...trus lapa.. :(

Eyeme Eyeme said... [Reply]

ades...sedap2..tp tunggu gaji 2 bulan la br dpt mkn sini agaknya :D

Exchange link

.