Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 24, 2012

Best sangat ke shopping?

Salam Readers~


Seorang lelaki bertanya kepada teman wanitanya.. "banyak barang awak amek. Best sangat eh shopping?" lalu perempuan tu berkata.. "best lah! Bagi perempuan shopping tu therapy dalam kehidupan. Awak apa tau". Kemudian lelaki tu menyambung kembali "memang best sangattttt, best sangatttt bila tengok awak swipe kredit kad saya.....................". Perempuan hanya menjawab "errrr.......". 

Aku yang curi-curi dengar tadi tu pun macam nak "errrr" sama! haha.Masa tu aku tengah khusyuk memilih baju dunno which 1 aku nak, then tetiba aku terdengar perbualan tadi, memang pasang telinga jela hik3. Tapi kesian gak la lelaki tu,dapat awek kaki kikis. Padahal perempuan tu dah berkerja *aku rasa la*. Tapi apa aku kisah! Bukan hal rumah tangga aku so lantak lah nak kikis duit siapa pun janji aku tak dapat pakwe/suami kaki kikis udah nanti kang kuku kaki dia aku kikis =B


So tadi aku shopping untuk perabiskan baucer RM100 tu. Macam2 benda merepek aku beli kui3. Alang2 keluar shopping tadi terus aku terfikir nak beli boots dengan long john. Kali ni aku lak yang kikis duit bapak aku.. tapi takpe, he's my father not boyfriend hihihihi

Cunnyee ankle boots ni.. I loike!

Long john, glove, and ear muffs. 
Kalau boleh nak cari long john warna pink tapi hampa =(


Shopping baju dekat ELLE, Forever 21 & Cheetah girl, weee~


Ok this is my fav part! Choc VS candy!
Yang menang? 
Of course dua2 sebab dua2 masuk dalam mulut aku. hehe~


Yg ni pun sedap. Sedap gila sampai aku rasa tak puas!
Mahal sebab ada 20 biji jee....
 Mahal pun mahal lah janji tekak berlagu riang!
 Betul dok?

 PEACE! =D

9 comments:

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

kikis duit ayah sndiri xpe..
haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

eheh tau xpe :P

Onitsuka_hana Onitsuka_hana said... [Reply]

yeaaah jom shoping

Detective Fiqa Detective Fiqa said... [Reply]

banyak barang :)

Lea Isnawi Lea Isnawi said... [Reply]

amboi..byknya shopim

Azreen Shafila Abdullah Azreen Shafila Abdullah said... [Reply]

amboi shopping sakan die..ske ler tu :P
woot woot.nskut tu nampak cam sedap.. yen ske cookies :))

Zakaria's daughter Zakaria's daughter said... [Reply]

amboii. kemain shoppingg ;p

ainasuhana ainasuhana said... [Reply]

mcm nak pegi overseas je..

Aishah Jahirah Aishah Jahirah said... [Reply]

kesian...jenuh membayar kad kredit la nanti..hehee
xpe kikis duit ayah dgn berhemah...:)

Exchange link

.