Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 21, 2012

Rasa macam dah kat KOREA dah!

Salam Readers~

Siapa tau kat Malaysia pun boleh rasa macam kat korea? Tak perlu nak fly jauh2, just fly ke one utama je then uols dah sampai kat SEOUL! Tapi bukan SEOUL city but SEOUL Garden lah hehe~ Aku dengan 7 members lg pergi makan kat SG after last paper sem 3 kami. Ni 1st time aku datang makan kat SG even aku tak tau what type of foods yg dorg serve. Ni gara2 influence dari members aku. huhu

"dah sampai Seoul! Yipee" 

Macam-macam makanan ada dari seafood hingga la ke dessert! Oh uols boleh ulang byk kali makan ye ..nak 10 kali pon boleh tapi jangan suruh orang tolak kau dalam troley sudeyhh~ LOL Aku paling banyak makan ayam. Ayam dia banyak gila perapan okey! Ada coffee chicken, terayaki, tom yam, curry and black paper. Seafood pun banyak. memang variety of foods lah kat SG ni.

Memula makan, Excited gila okey!


Tisu pun nak amek gambar? keep it as a souvenir la tuuu =p


Tengok tu ada cendawan! nyum3

Belakang tu semua ayam ayam ayam. nyum nyum nyum

After 3 hours dekat SG :

Perghh licin kau! Perut dah kembung... Ikan kembung pun kalah!


Tak sangka lama gak kami lepak kat SG tu. Mesti orang naik nyampah tengok muka kami ulang amek makan lebih 4 kali. haha. Ala relax lah, kami makan kami bayar tau. Murah jeee untuk 8 orang makan iaitu RM270. Murah?? iyeee kan jeeeee tau! PEACE!


11 comments:

solomolo solomolo said... [Reply]

1st time pegi SG masa berbuka puasa tahun 2002...
lepas tu smpi skrg x pernah pegi lg...
sedap !~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe sedap kan :)

ciEk NiENa ciEk NiENa said... [Reply]

wah, mcm best je SG tu.. kt kedah xde la plak. huhu. teringin nak try.. huhu

Paris Lipton Paris Lipton said... [Reply]

ehhhhhhhh jelesssssssss! huuu

❤ eyeme ❤ ❤ eyeme ❤ said... [Reply]

dah lama nak pegi tapi x pegi2...ada 3 branch yg kita tau..ou..area bangsar midvalley and kl festival kat setapak :D

Lea Isnawi Lea Isnawi said... [Reply]

nanti nk try gak la
mcm sedap

Muna rahimah Muna rahimah said... [Reply]

Murahnyee . hahaa

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ciEk NiENahehe xpe t turun kl g yee hehe ^^

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Paris Lipton hehe :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@❤ eyeme ❤ yup kt jb baru buka satu huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Lea Isnawi mmg sedap :)

Exchange link

.