Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 21, 2012

Tertunai lah hasrat di hati. *wink

Salam Readers..

Setelah hampir 3 minggu baucer ni ku rendam, peram, kepam dalam fail, akhirnya hari ni dah tercapai hasrat nak shopping mopping kat Popular hik3~ Tapi hari ni baru guna RM100 je dulu, so ada balance lagi RM100. Insyaallah before bulan 2 akan di habiskan sebab bulan 3 dah takda kat malaysia nanti burn lak kan kui3.

Ada balance lagi RM100 *wink2

Shopping Buku Diary of wimpy kid, note book, file for important letter, pencil case, calculator ( yg owl tuu ), highlighter and basic korean language. Total RM114 heee~

Red Hard Disk by Western Digital. TQ ayah sebab belanja =P

Free casing lagi heee sempena Gong xi kot~

Kek White Choc Macadamia, my mom belanja heee~


Terima kasih Gov sebab sudi bagi free RM200!
 Memang heaven lah shopping tadi heee~

Mood : Nak jogging tapi takut hujan sebab nak bagi ikan makan roti massimo. Nak boikot massimo boleh?


15 comments:

Cikgu Ma Cikgu Ma said... [Reply]

ada lagi baki voucher tu?nak jugak...hhee...lama dh x shoping buku2 feveret...

LaLa LaLa said... [Reply]

Lala baru guna sekeping, esok baru nak habiskan voucher tu :)

Azreen Shafila Abdullah Azreen Shafila Abdullah said... [Reply]

yen pom br gne rm100.. btw,awk further study kat korea ke?

cikwahidaidris cikwahidaidris said... [Reply]

wahhh da guna eh? saya xguna lg. xtau nak beli apa. hihi

Lea Isnawi Lea Isnawi said... [Reply]

untungla org dpt baucer

nak jugak!!

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

alahai..
comel je kalkulator tu..
hihikk

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@LaLashoping jgn x shoping hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Azreen Shafila Abdullah same la hehe. yup but juz 1 sem jee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cikwahidaidris novel3 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Lea Isnawi hehe jemput gune :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ezy Chiaki kan :P

ciEk NiENa ciEk NiENa said... [Reply]

oh, bley beli macam3 eh guna baucer buku tu.. hehe.. sya ngatkan just bley beli buku.. huhuhu.

Zahirah Dzulkifli Zahirah Dzulkifli said... [Reply]

Akak, kalau guna baucer ni beli hard disk, boleh tak? Hahahaha

Ca Cik Duyung Ca Cik Duyung said... [Reply]

ok..ca jeles..ca xsempat merasa.haha

nabila faryzza nabila faryzza said... [Reply]

ingatkan feyqa beli hardisk tu pakai baucer. rupanya ayah belanja. haha

Exchange link

.