Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 25, 2012

Masanya Tiba Jua...


Salam Readers~


Finally! Masanya tiba jua untuk aku pergi meninggalkan tanah air buat sementara waktu. Seriously aku sedih sangat2 cuz tak pernah pergi overseas selama berbulan-bulan =( Tinggalkan my lovely parents and my bucuk seorang-seorang je.. But mujur lah Facebook ada, SKYPE pon ada, viber, whatsapp, line semua tu ada dalam smartphone kan so boleh lah contact my bucuk-bucuk & parents hee~ Alhamdulillah sebab mereka banyak bagi sokongan moral supaya aku tak withdraw dari menyertai exchange student program ni..


Entri ni automatic post yeee sebab aku memang dah takde masa lagi nak update blog. Bila aku update blog lepas ni means aku berada di negera orang ^_^  Okay penat dah membebel, flight aku ahad malam, isnin pagi dah daftar jadi student dekat universiti baru weeeeee~ 


Bye-bye Malaysia. Another 4 months and we will meet again!


Annyeonghaseyo Korea !


13 comments:

eyza ♥ eyza ♥ said... [Reply]

wow , that great . tahniah .

macam mana bole dapat ? mesty excellent . apply mane ? act teringin nak pegi .

#sory banyak tanya :D

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

best giler!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

univerisiti hantar :) hehe

coklatberapi coklatberapi said... [Reply]

dapat u mn feyqa? ;)

cheritera saya wawa cheritera saya wawa said... [Reply]

best nyer dapat pg. .sye teringen gler nk pg sne. .hope one day dpt pg sne. .hurmm. .kem slm kat mamat korea yg ensem2 tu yer, ,hihi. .=P

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

wa..besnyee..study well there okie=0=0

NAL NAL said... [Reply]

wah..best la..kat mana?

H.J H.J said... [Reply]

kejap je 4 bulan tu..

Ainie Maydie Ainie Maydie said... [Reply]

wow tahniah...!!tumpang gembira..grab peluang yg ada..peluang hanya datang sekali je

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

feyqa ade dkt klia ahad mlm eh?

::ct luna:: ::ct luna:: said... [Reply]

wah beznye...untung nye dapat join exchange student...p korea plak tu...hee nanti jgn lupe amik gambar bnyk2 ye..? :)

cinta siswi cinta siswi said... [Reply]

waa.. seronok!! ^.^

#bape kali ntah pesan tp nk pesan lg.. jge diri abik2 dear.. :)

aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ said... [Reply]

wah best nye.. tahniah :)

Exchange link

.