Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 27, 2012

SALAM DARI KOREA !

Salam Readers~


Hari ni 1st day dekat Korea, Sumpah sejuk sangat-sangat2 sampai cakap pun keluar asap kepul2 ahaha =P orang jakun biasa lah kat malaysia ada asap rokok je kepul-kepul hehe. So today dah check in bilik. Satu bilik 4 orang. Best gak lah bilik dia. Hari ni jumpa my buddy and pergi shopping kat Home Plus. Home plus ni  kalau kat malaysia Tesco =) barang memang mahal giler! Sabun syampu kalau di convert harga sampai puluhan ringgit. Tercekik aku deh!


My university, Inha University !


Ni dekat dalam Homeplus.

Aku beli satu. Sedap sangat2 sebab manis gilerr and besau tau! nyum3!

Aku minat gilerr hello kitty. 
Harga lagi murah dekat KL jual huu~

Tengok tuu terliur hehe.

Esok ada orientation lagi. Penat perjalanan tak habis lagi huhu! Nanti aku update lagi =D

13 comments:

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

seronoknyeee=)

EYFAalias EYFAalias said... [Reply]

wahh! bestnya. hello kitty comel. belikan kiteee pleasee :(

cinta siswi cinta siswi said... [Reply]

heee.. untungla dpt rase cuaca luar..hihi..

Yanaa Yanaa said... [Reply]

waa! besz nya! dh sampai KOREA! xD

cik ery cik ery said... [Reply]

wahhh.best tu.study situ kos ape?

Farahin Ahmad Farahin Ahmad said... [Reply]

kirim salam dekat ahjumma semuaa :D

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

sonoknye!! memang xkan miss any entry about u in Korea!

yad'z yad'z said... [Reply]

wahhh bestnyeeee.. nak survenoirr. hehehehee

xila riston xila riston said... [Reply]

wahhh nk ole2..takpon pkwe korea hikkk

oli-go oli-go said... [Reply]

bestnye dapat pegi korea...study sane ke?

Mama Ema Mama Ema said... [Reply]

wow, pergi korea..bestnya..

Syuhada Hassan Syuhada Hassan said... [Reply]

wah...untungnya dpt study kt sana..amek cos pe?

teha teha said... [Reply]

bestt nyee study oversea.. jeles2 >.< hahahha !

Exchange link

.