Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 29, 2012

Lepak2 di Inha University

Salam Readers~

Hari ni dah hari ketiga aku dekat Korea. wah cepat betul masa berlalu. Cuaca kat sini masih sejuk lagi. Pagi-pagi selalunya -1 to 2 degree celcius. Then tengah hari around 5 to 7 and during the late night memang it falls to negative degree lah. So when nak loitering malam2 dekat luar dormitory must wear 3 4 lapis baju! huhu. So jom tengok picture around Inha and very beautiful scenery, indeed! 

second dormitory, my dormitory and my room located on the 8th floor.
Scenery behind my room. pokok botak


Much beautiful if its snowing >.<

Korean Airline plane. 






Then tadi ada student Inha buat breakdance. Memang ramai yang tengok including me! Teeheee

Before breakdance~

During d breakdance show

Then I'd lunch at restaurant. Ok dorang jual semua korean foods with hangul writing. So how do I know kan if makanan tu ada kogi or not? But thankfully ada korean guy yang tolong my friend and me choose the right menu heee~ 


Ni namanya "Penang" noodle. Sedap gak la~

Air beli kat starbuck sebab nak tau mahal ke x if compare dekat Malaysia!

Aku order Java chip. Harga 5400 won kot. Around 16RM for the small cup

EH EH! siapa dia ni? hehehe


* Nanti update lagi yeah! Belum ada masa lagi nak pergi main city dekat Incheon. Seoul lagi lah kan huhu~


7 comments:

Hafizin Jamil Hafizin Jamil said... [Reply]

hai orang korea..

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

wah..best gle kmu kat korea!

cinta siswi cinta siswi said... [Reply]

untungla..hehe

#seronok. xjmpa jae suk ke??heee

sayasayangsayangsaya sayasayangsayangsaya said... [Reply]

geng! we are actually at 7th floor..lupa bilik snirik ke?
are u stalking me? i found myself in one of da picture..kekekeke

KechikumA KechikumA said... [Reply]

Seronoknya~!
><

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

la, da sampai korea ke..mlm feyqa nek flight sy ade kt lcct. kot2 la selisih tepi jalan. hee..

EYFAalias EYFAalias said... [Reply]

jelessssssssssss :( kite ntah bila ntah dpt pergi luar negara :(

Exchange link

.