Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 29, 2012

Aku Hantu Strawberry !

Salam Readers~

Siapa suka makan strawberry? Aku kalau malaysia suka gak tapi memandangkan kat supermarket usually aku panggil rotten strawbery je sebab lembik. Tapi dekat Korea, manis and gemukss sangat! Cheap than Cameron Highland's strawberry ! Tee hee~

See? pinkish strawberry? haha

On my 1st day at Korea aku beli strawberry exactly the same as this size but the price is quite expansive. I bought this super cheap strawberry at inha-market. Aku tak tau nak tuju ke situ itu pon sebab ada senior Malaysia tunjuk kan hehe =) Padahal tak jauh pon dari dormitory, dalam 20 minit perhaps? ehehe


Comel lak aku tengok bangunan ni!

Jalan2 menuju ke pasar basah. 
Kiri kanan kedai makanan. Tergoda aku!

Tengok tu kedai pizza.
 Ya Allah sabau jela cacing dalam perut bising =(

Seluar tidur yang murah giler =)
2 seluar 5000 won means RM15!




Teringin nak main slide =B

Yehaa dah sampai market dah hehe =)

ni kira pasar basah. Kedai boleh tahan banyak lah.

Tengok tuuuuuuuuuuu! Strawberry =)) mana lah aku tak jatuh cinta gila-gila hahaha!
Murah-murah plak tu! Perghh ada kecik ada besar tu! 

Ok tipu lah tak beli kan ! Hee
So i wanna eat em' now =P 

5 comments:

Nadzirah K. Nadzirah K. said... [Reply]

waaaa...syoknye... :)

GBM GBM said... [Reply]

Waaa.. bestnye! GBM pun suka gilaq ngan strawberi nih. Bile nak post sini? hehe..

Hafizin Jamil Hafizin Jamil said... [Reply]

suka makan jus je..tak suka mentah2..haha

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

sedapnyee tengok...kat sini pun byk strawberi..hihi..murh jugak..tpi musim strawberi dkt sini nk hbih dh...

Mama Ema Mama Ema said... [Reply]

mesti manis buah strawberry tu

Exchange link

.