Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 4, 2012

Itaewon, Korea !

Salam Readers~


"Seoul here we come!" I shouted before we reached at Seoul. But after 2 hours from Incheon, I felt totally exhausted weh! Dalam subway berdiri lama then kena transfer line lagi.. urghh I was like =.="  buat muka menyampah all the time! haha So Itaewon is d 1st place aku visit dekat Seoul.I like this place because a lotsa of halal foods can be found! Aku beli maggi masala dekat kedai pak arab. mesti korang xpernah rasa kan?? aku pun xpernah gak haha hope sedap yeah!

 Bukti kami dah sampai Itaewon =P hahaha

 Chinatown? oh yeah lupa itaewon memang tempat foreigner


 Ok we decided that we had our lunch at MOGHUL!

Tangga ke syurga makanan haha

 Annyong!

Depan Moghul restaurant~







 Ingat nak makan makanan dlm menu.

Tapi buffet macam best jee! haha Rm65++ seorang 0.o

 Nasi briyani kot, ayam tandoori, minced beef, samosa vegie

 chapati kot tak pun nan entah aku pon tak tau haha


 Patung gajah yang cute~

 Salads~

 Ayam Tandoori and samosa vegie

 Deserts~

lupa lak nak buka tunjuk lauk-pauk haha

Macam dalam cafe full house haha

 wow 0.o

Niceee

 Masjid di Seoul! 
Macam mimpi lak sampai kat sini =) 
 

Wahh so nice! really2 nice view! Kan?

p/s : nanti sambung lagi nak tengok movie jap =P

6 comments:

Wani Wani said... [Reply]

wahh bestnya dik dapat pergi korea... leh la bergambar dengan pelakon2 korea yg handsome pulak hihi ... nampak best jalan2 cari makan kat sana ...

u.m.i.e u.m.i.e said... [Reply]

bestnye dapat pergi korea :(

IntaNBerliaN IntaNBerliaN said... [Reply]

wah bestnya.... serius tempat ni nampak sgt emnarik.. untung badan dpt g sana :-)

.cikfieqa. .cikfieqa. said... [Reply]

saya pun dah smpai korea harituh. best kann :)

biela bell biela bell said... [Reply]

kat ngara org mmg kena pndai kan carik makanan..huuuu~

best giler dpt jejak sini ;)

AdikBongsuSM AdikBongsuSM said... [Reply]

Salam..
pic last tu mesti view dr depan masjid itaewon kan??
sama la dgn yg dalam kamera sy..
klu ada masa, pergi la lotte world n star avenue

Exchange link

.