Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 5, 2012

Shopping di Myeondong !


Salam Readers~


Few days ago aku pergi myeondong. Kira dekat Malaysia Myeondong ni macam Bukit Bintang lah syurga fashion and cosmetics ! Mula-mula memang naik juling mata aku tengok macam-macam butik ada. But bila tengok baju tu sexy, terus kureng sikit niat aku nak rembat huhu~ Perjalanan dari Incheon ( Juan station ) ke Myeondong station agak jauh almost 2 hours maybe? by subway lah if naik kereta tak tau lah berapa jam baru sampai huhu. Aku tak berapa excited nak shopping kat sini sangat tapi aku excited nak pergi Nandaemun and Insadong because alot of souvenir jual dekat sana! Yela dah sampai Korea buat nak shopping barang buatan negara lain mesti kita lebih excited beli barang dari negara dia sendiri betul tak? hehe

sebiji macam dekat Pavilion! hahaha. Orang berjalan sana sini 24 jam agaknyee

Macam2 butik ada. Banyak gak butik aku tak pernah dengar hee


 Kedai kecil2 tepi jalan ni ada yang murah ada yang mahal, ada yang cantik ada yang tak!

 Holika2 ni kedai makeup! Ala-ala fairy tale gitu! >.<

 Aku shopping juga lah jangan kata tak shopping kan! hehe
Aku beli winter coat dekat H&M!
 murah gak 69 000 won lebih kurang 220rm wee~

 Beli stoking ni kat kedai tepi jalan je. 
Socks dia comel2 and ada hidung timbul la, mata timbul la heee!

  
 Makan sae-u burger (shrimp burger). Beli dekat LotteRia. sumpah sedap!

Oh sengaja nak tunjuk casing baru S2! comel kan? weee~


Ok nak rest! Penat baru balik dari Shinsege mall! Buy one piece T-shirt for him at Uniqlo heee~
Nanite ^_^

5 comments:

Syuhada Syuhada said... [Reply]

Ada belikan souvenir utk Syu x?HIKHIKHIKHIK.....

cheritera saya wawa cheritera saya wawa said... [Reply]

BEST NYEEEE. .nak go too gak!!!!=)

AdikBongsuSM AdikBongsuSM said... [Reply]

Salam.. wow!! sy baru je balik dr Korea

http://realitivsfantasi-sm.blogspot.com/2012/03/dan-salamsejahtera-entry-entry-yang.html

http://realitivsfantasi-sm.blogspot.com/2012/03/trip-to-korea-day-7-seoul-south-korea.html

AdikBongsuSM AdikBongsuSM said... [Reply]

Shinsegae??
tempat2 branded tuu
sy just tumpang guna tandas je kat shinsegae..haha

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

wah..best gle!nak gak..hee

Exchange link

.