Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 11, 2012

Makanan Musim Sejuk

Salam Readers~

Pagi tadi dalam kul 2 snow turun! Tapi malangnya aku tidur so tak dapat nak merasa salji =( sedih kot itu lah saat yang aku tunggu2 kan sebab mungkin semalam aku kepenatan selepas balik dari Bupyeoung underground market mencari2 kedai makan yang buka but unfortunately most of d shops yang kami tau halal  tutup lak =.=" so sampai ke tengah malam aku menahan lapar! Then around 10.30pm aku  dgn sorang lagi kawan keluar dari hostel meredah kesejukan malam semata-mata nak pi makan waffle ais krim. Arghh memang nikmat ok! haha


12 000 won = RM36 dekat cafe beans

Actually semalam nak makan Jumokbap and gimbap, tapi kedai ahjuma tu tutup. SO tadi dengan semangat yang kental meredah angin yang ganas kami pergi beli juga Jumokbap and gimbap. ALhamdulillah sekarang dah kenyang hehe =)


Jumokbap 2000won 


Gimbap 1500 won

Yang penting no GOGI! hehe Gogi means meat, any meat. 

7 comments:

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

betnyer...takde salji2 ke?

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

nmpk sedapnyeee=)

faridah nazurah faridah nazurah said... [Reply]

errr termeleleh pulok air liur nih..

Eyeme Eyeme said... [Reply]

tlg bwk lee min ho balik sini..hikhikhik

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

wah..best gle!!!nice la dear..nak gak..huhu

Hiddy Asri Hiddy Asri said... [Reply]

mknn depa tu ok ke?

Papa Mifz Papa Mifz said... [Reply]

adik beradik kebab la ni yer...hehe

Exchange link

.