Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 18, 2012

Namsangol Hanok Village.

Salam readers~

Semalam, iaitu hari Sabtu aku pergi ke Namsangol Hanok Village. Aku ke sana pun just wanted to try baju hanbok tu. Teringin sangat lah kata kan~ Kat sini nak try baju Hanbok tu just 3000 won dalam RM9. Murah if nak compared dengan other places yang sampai puluh ribu won. This entry will contain alot alot of picture and aku tak dapat nak explain semuanya. Berminat nak tanya sila lah comment ye Insyaallah aku balas.





 Chakk! Excited kejap

 Namsan Tower nun di sana!



 Cun kan? Handmade ok, 10000 won = RM30



 That ajushi tengah menganyam?



 Bukti aku sampai kat hanok village =p

 Kuih tradional, yot kot nama dia















 Bukan Jamban ok!






wishing well

 Nak try korean tea


 Variety of korean tea


 Mandarin tea

 Pumpkin rice tea

 MINE! Cinnamon punch tea. sedap!


Yeah Finally dapat juga pakai hanbuk :)


p/s : today pergi Deuksugung Palace,pakai habuk lagi tapi free :) update next time la sebab penat tak hilang lagi!

11 comments:

pika pika said... [Reply]

waaah muke awak pon dah macam korean hehhehe

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

waa..tempat minum korean tea tu menarik!

syAzAnA syAzAnA said... [Reply]

wahh. awesomenyaaaaa! Jeless syazz! grrrr

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

seronoknyee..untungla dpt try n amik2 gmbr=)

Budak-budak Karang Esei Budak-budak Karang Esei said... [Reply]

untungla berjalan sakan kat korea..
Kirim salam kat naqhiyah farhan..klu kenal tue pon...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@B33HA B3n hehe yup murah je rm15 :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syAzAnA huhuhu tp mmg best

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi hehe yup syukur :)

nazira nazira said... [Reply]

seronoknya.. ble la dapat travel kat sne.. huhu..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

wahh feyqa enjoy gilos kat sane. jgn lupe bawak hanbok satu utk kita ! :D

Farahin Ahmad Farahin Ahmad said... [Reply]

bestnyeeee :D

Exchange link

.