Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, April 22, 2012

Akhirnya dapat juga bertemu dengan sakura!


Salam Readers~

Dekat 2 minggu blog ni sunyi sepi bunyi katak kodok pun takde sebab aku baru je habis mid term exam. Tak pernah-pernah aku ada mid term exam dekat UM tetiba dekat Inha ada lah pulak =.=" Kesian otak aku kena press kuat-kuat dengan ilmu yang berebut-rebut nak masuk dalam otak. Even ada exam mid term lagi 1 paper on May 2nd, aku still nak melancong kot lah jumpa oppa hensem2 haha =P

Yeouido Park

Time ni pergi bunga sakura tak meriah lagi. Still banyak pokok botak2. Aku dgn kawan aku sewa basikal yang boleh naik 2 orang dalam 3000won ( RM9 ) 

Banyaknye pokok botak!

Lelaki dahan pokok! Eee mata dia sebelah merah sebelah putih!



 Rasa nak petik je!



 Then naik Hangang Cruise 16000 won

 Kat belakang tu air pancut dari bridge tau. Cantik glew~ Bila cruise lalu bawah air pancut tu, habis basah cruise tu but kita orang dah diarahkan masuk kedalam cruise before lalu kat bawah jambatan tu. 


COEX MALL AQUARIUM 

Ala aku tak ingat admission fee berapa. But bagi aku sama mahal dengan aquaria kot. Tapi macam aquaria lagi best je huhu



Mini bridge 

 Kat Korea banyak cermin, so apa lagi mari kita tangkap gamborrr

 Ikan berkilauan~







Okay aku still shopping dekat COEX mall sebab tax free. Ngeh3

INHA UNIVERSITY 
 Belakang aku ni bunga sakura or cherry blossoms. Waktu ni tengah malam aku g amek gambar. Kalau waktu siang pergh ramai orang. Tapi kali ni sakura blooming tak lama sedih T_T

Myong dong

Myondong ni tempat shopping macam dekat Bukit Bintang. Datang sini tak kerja lain selain shopping till u drop! Forever21 kat Korea murah sikit nak bandingkan dengan harga kat malaysia yang tak student friendly langsung =.="

 Dalam Teenie Weenie ada photo zone bersama dengan bear gergasi! 

Di sebabkan kat Malaysia xde brand ni, haruslah aku shopping handbag and baju =P

Okay masa say Annoyhigasseyo kat Bebear gergasi ni.


Nanti aku sambung cerita lagi ye nak cuci mata dengan cik Sakura wee =D

6 comments:

AdilaAzmir™ AdilaAzmir™ said... [Reply]

wah best nye!
dapat pergi tgok sakura:D

Naruha Atsuko Naruha Atsuko said... [Reply]

omo~! korea ke? first tgk title engat kat jepun. kalau betullah kat jepun, menjerit sy kat sini.. bile akak g korea ni?

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

untungnye dpt tgok sakura..
hukhuk..
duk negara org best la kn..

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

feyqa! bestnyeeee nek cruise tu.....!!

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

wahh..sgt2 teruja dpt tgk pic2 ni..nnt blh x tangkapkan stu pic bunga sakura yg cantik..tringin sgt nk tgk..
p/s:chopstick sy ade x?hehe

Ratu Lissa Ratu Lissa said... [Reply]

bestnya ! pergi bercuti ke luar negara , hehe

Exchange link

.