Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, May 11, 2012

Aku jumpa Running Man!!




Salam Readers~

Cerita ni agak basi bagi aku sebab kejadian ni berlaku lebih dari 3 minggu kot? hee~ Tapi sengaja nak pos sebab aku tau 1 of my friends minat gila running man and she also my blog reader. Sengaja nak bagi dia jealous hehehehe. Aku pergi tengok RM dekat shinsegae Gangnam and keluar dari dorm around 10 but sampai Gangnam station dekat pukul 12 sebab jam =.=" Eventhough tak la lama sangat menepek muka dekat shooting RM tu, and bangun awal pagi but its act worth it sebab aku tak pernah lagi terserampak dengan artis2 Korea lagi huwa2


Siapa pandai baca?!
RON-NING-MAEN!


Orang tak ramai sangat if nak bandingkan RM datang Malaysia.
 Mau penuh 1 stadium kui3





Lompat katak!





Eh Haha lah! HAHA





Jong kook oppa!


Gelak macam nak sumbat pau je dalam mulut hehe








Bye-bye jong kook oppa! Lari laju2 tau hehe


Okay tamat sudah cerita RM. Dapat tengok sekejap je dalam 1 jam kot? Aku minat RM tapi bukan aku tak fanatik kat manusia yee~ Before balik dorm, aku singgah nandaemun and pergi shinsegae nandaemun so sempat lah beli perfume coach satu. Padahal kat Malaysia ada taknak beli, harga sama lak tu 62000 won = RM186 , aishhh nasib baik aku beli refund tax kot? Entoh lah!



Sekian salam ^_^

8 comments:

cik ery cik ery said... [Reply]

bestnyeee lah.jeles ney.huh

Farah Shamsudin Farah Shamsudin said... [Reply]

waaa... saya juga adalah peminat RM..jelesnyaa.

difficult easy. difficult easy. said... [Reply]

ji hyo comelll! hee. :P

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

bestnye...baru nk soh kem salam kat kwang soo..huhuhu

aizamia3 aizamia3 said... [Reply]

mesti best kan..

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

ooo...RM... *blur sbb xtau pape* hee..

Aziz Safian Aziz Safian said... [Reply]

waaaa..nih episod 94 kn..

Qa Qa said... [Reply]

suka korea ye? qa kueng skett..uhu

Exchange link

.