Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 31, 2012

Baskin Robbin 30% less


Salam Readers~

Dari sehari ke sehari perasaan rindu kat Malaysia menebal sungguh, maybe dalam 5cm? haha. Barang2 pun aku dah packing sikit eventhough still ada 2 weeks camtu tapi peduli apa aku semangat nak jejak LCCT tu berkobar2! Sampai je LCCT aku nak terjah MCD dan Marrybrown dulu. Punya lama aku tak jamah MCD, kat korea MCD jual mostly daging ba_i. Selalu makan burger udang je tu pun dekat LOTTERIA bukan MCD huhu

Today is 31st of May kan so dekat Korea, Baskin Robbin ada buat less 30% if beli 1kg hand packed BR. Harga asal 20900 won = RM60 (nampak macam RM20 je bila dah lama duduk korea,so 1st time tengok hand packed BR yg besar debak tu terus tercakap wow MURAH! padahal bila convert RM60... erkk). Tapi kalau ada card membership BR dapat la around 16900 won = RM51. Tapi aku mana ada card BR so terpaksa la borrow dekat orang korea. Memang buat muka tak malu jela masa tu minta card sebab nak murah punya pasal kih3. 

 Makanan yg m'buatkan aku gembira tahap dinosaur! 


ada 6 flavours kot, kongsi dengan kawan aku.


Nota Bebel : Memang Heaven dapat makan eskrem masa time panas2, dah la aircond kat bilik tak on lagi, aishh apa bengong bebenor pihak dormitory ni =.="

6 comments:

Azee Hana Azee Hana said... [Reply]

bez nye koreaaaaa...huhu

Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha said... [Reply]

Baskin Robbins always tastes good wherever you eat it. ;)

Misz Mieza Misz Mieza said... [Reply]

wah! Sonoknyer die dapat jejak kaki KE korea.. Teringin sangat nak pergi tapi ntah bila la berpeluang.. sen tak cukup.. Gugugu! T_T

nabila faryzza nabila faryzza said... [Reply]

memang setiap 31 haribulan baskin robbin buat sale 31% diskaun. ada kawan bagitahu. tapi takpernah beli lagi. haha :)
nak tanya, kte boleh pilih flavor ape je yang kte nak ea? janji handpacked. kan? kan?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

yup3 u can choose whatever u like :D

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

wah..sgt2 best tue!

Exchange link

.