Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 1, 2012

T shirt Korea!! Mai tengok~

Salam Readers~

Tetiba aku terasa nak menjual sesuatu pulak tapi tak pasti ada orang nak beli ke tak huu~ Takpe aku cuba upload je dulu ye kot-kot orang nak beli. And aku amek order maximum 10 pasang je. Sebab takut luggage terlebih lak huu~


 Hard Rock Cafe Seoul Korea


Korean Mask , 


Daehan mingug (republic of korea)


Sesiapa berkenan boleh email aku eh studentum91@yahoo.com RM45 including postage dan free gift korea sekali~ Tapi dapat T-shirt ni lambat lagi around end of june sebab aku balik malaysia 21 june. Bersabarlah menanti ye =D Kalau nak boleh email jangan segan2!

 Annyong!

11 comments:

cik ery cik ery said... [Reply]

comei2.cari lah t shirt running man konpem ramai nak!heee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

haha problem xjumpa lagi and tak tau mne nak cari kui3

cik ery cik ery said... [Reply]

t shirt super junior or big bang ad x?ad org brminat ney.. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

huhu tak pasti sebab tak pernah mencari T_T

Farah Shamsudin Farah Shamsudin said... [Reply]

huhu.. dapat t-shirt running man, akak nak..:)

fatin amalina husna fatin amalina husna said... [Reply]

cantik2 baju..boleh tmbah koleksi niee..^^

Azhafizah[フィザ] Azhafizah[フィザ] said... [Reply]

cantik design dia.kalau berminat nanti fiza roger roger eh

ejulz ejulz said... [Reply]

camne dgn saiz?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

size available S,M,L,XL,XXL

Cik Muda Cik Muda said... [Reply]

size dia sama ke ngn size malaysia cayang....... kalo sama mau juga order ....huhuh~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

size dia kecik sikit dari size malaysia means malaysia M korea L ;)

Exchange link

.