Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 14, 2012

Hadiah Dari Dooodolls

Salam Ramadan Readers~
(AWAS! entri kali ni terdapat banyak Dooodolls emoticon! )



Tadi pagi aku di kejutkan dgn van DHL, dah la tgh sibuk kemas barang sibuk je bunyi hon kuat2 terbantut mood mengemas aku tau! Dgn gaya jalan ala2 manusia pemalas aku pon buka pintu tanya "nak apa ek??" then laki tu boleh tanya aku balik "ni rumah sape ek?" amboi aku sumbat kuih raya kat mulut kau kang batal puasa kau padan muka haha! Mesti lah rumah manusia tak kan rumah kura-kura aku kot. Then laki tu cakap "ada penghantaran tu cik fiqah, awak ye?".. iyelah pandai kau meneka ye abg posmen, lalu aku amek lah parcel then tengok from Dooodolls !!  
( camni lah keadaan aku tyme receive parcel tu, naseb baik pipi aku tak jadi natural blusher hehe )


Last week aku ada menang weekly contest by dooodolls. Memang tak sangka lah rezeki aku menang sebab ada lebih dari 50 manusia yg join. Tapi dah jodoh aku dengan Dooodolls convo plush kan so menang lah hehe Alhamdulillah! Memang tak sangka bertambah lagi koleksi Dooodolls plush aku kat bilik hehe. First time aku kenal dooodolls dr en.bf.Dia bagi hadiah birthday kat aku dooodolls plush dgn set stationary masa tu aku nak masuk matrikulasi kot, entah dah lupa al-maklumlah muda lagi hehe


  
   
(suka design dooodolls yg unik, plush dia semua comel and unik and weirdo hik3)


Now korang mesti tertanya-tanya kan hadiah apa yang aku terima? sabar2 aku mesti tunjuk punya sebab patung ni terlalu comel dan gemukss untuk disembunyikan hehe. kalau aku nak suruh korang scroll banyak kali boleh tak??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Scroll sikit je lagi !

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lagi sikit la!!
 tahu lah puasa tapi xkan dah penat kot? hehehehehe

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARAA!

Comel tak? Siap dapat sijil lagi tau hehehe =)

Comel,gemok,bulat macam bola! Habis lah malam2 nanti aku mimpi bola confirm aku tendang ini patung. kui3!



3 comments:

syAzAnA syAzAnA said... [Reply]

Aaaa, comel gila bear tu! Grrrr

aNiss :):) aNiss :):) said... [Reply]

wah untung laa dapat hadiah! comel :DD

FiQa FiQa said... [Reply]

waa, untungla...btw, name sy fiqa jgk,, hehehe


oh ye, kat mane nk dptkan gmbr2 kartun bergerak cam dlm blog awak nih???bagi saya link dia pliz...


:)

Exchange link

.