Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, August 12, 2012

Hamper Raya!

Salam Ramadan Readers~

Tadi fiqa pergi jalan TAR, last shopping before raya. Orang memang terlalu ramai! Parking pun pagi2 lagi dah penuh~ Barang2 raya dah prepare few months ago lagi so tadi fiqa beli 2 pasang seluar jeans je sebab seluar yg ada dah longgar <-------- perasan kurus ler tuwww haha. Then pergi sogo sebab nak hantar 3 beg Braun Buffel gi polish, sambil mata tu duk rotate 360 darjah dalam butik Braun Buffel. Kalau lah fiqa tak kena saving sbb nak kahwin punye pasal, confirm mcm2 beg fiqa dah rembat! Semua brands tgh sale kat Sogo jeles I nyahh tengok orang shopping handbeg kui3 

Before balik tu, ngadu kat en.bf cakap lah why takde orang nak bagi hamper raya, tup2 dia beli kan hamper Famous Amos. Wah rezeki jangan di tolak la kan?? mwehehe. Macam paham2 je mata ku asyik tertumpu di famous amos lagi2 bau biskut dia yg mengoda nafsu dan anak tekak ku ini~

Terima kasih b, tapi jgn harap lah b dpt rasa sikit muahahaha! *gelak kejam

6 comments:

♥ Cik Zack ♥ ♥ Cik Zack ♥ said... [Reply]

kte pon dh siap prsiapan. tggu nk rye jer ni :)))

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

jeles ni.. nk gak!
haha

sha_azmi sha_azmi said... [Reply]

waa..untungla dye!..syoknye org blanje bnyak..

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

amboi..untung dia.

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

minggu lepas ade la ke sogo..tp x rembat pape pon..just survey utk brg outdoor je..tp mahal..=.=

untung la dapat hamper raya..~

Farah Shamsudin Farah Shamsudin said... [Reply]

wah! Untungnyaa...fames ames tuu.. i like! thanx singgah blog ye.

Exchange link

.