Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 10, 2012

Less 50% untuk Pizza Domino's

Salam Ramadan Readers~


Semalam menu iftar saya ---> Domino's pizza! Pada mulanya tak tertarik langsung nak beli pizza sebab rasa makan nasi lagi kenyang. Tetibe ternampak kedai Domino's dekat Bandar Tun Hussein Onn buat promotion. Regular pizza dapat 50% less so around RM13 cm tu lah. Ada 3 topping kita kena choose but saya prefer seafood delight. Then saya add-on Caramel Sicky Desserts, so total semalam RM27.70. Sekali sekala berbuka pizza best juga, dah la hari tu en.bf belanje makan steak hehe 


Sedapnyee! ni extra cheese + extreme edge crust

So siapa yg teringin nak berbuka mkn pizza, jemput ke Domino's yang berdekatan dgn anda!


4 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... [Reply]

bulan-bulan puasa nih, banyak fast food buat promotion kan... (",)

**jemput singgah**

Nur Syahirah Hainan Nur Syahirah Hainan said... [Reply]

nak sikit..=)
sedeynyer..pizza xdela kt Bentong..=(

::EIDA:: ::EIDA:: said... [Reply]

Yeke? Tapi akak pun ada kupon Dominos yang belum guna lagi.. hihiii

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

mak aih.. sodap!

Exchange link

.