Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 28, 2013

DIY coloured doily paper



Salam readers.. baru balik dari Nilai, terus ngadap laptop and update my new DIY project. Heee. This time, terasa nak colour kan doily paper plak. Asyik warna putih jee apa kata kita tukar warna sikit baru nampak cantik tertarik! heee. So tadi fyqa singgah kedai bakery kejap sebab nak beli food colouring but jenis powder punya. Fyqa amek warna orange, kononnya nak sama kan dengan warna baju tunang. oppsss baju tunang fyqa warna orange dan ia adalah jubah dari syria ye... hajat hati nak pakai baju dress labuh with full beading. Tapi disebabkan En.Bf yang belikan jubah tu 2 bulan lepas, tak pakai kang majok plak sebab bukan murah kan huhu.. lagi pun boleh lah jimat duit kan hehe.

Project DIY fyqa ni belom start lagi, cadang malam ni or esok.. So harap2 sangat lah menjadi! Kalau boleh nak warna pastel *warna kegemaran tuu* takot kalau too bright jadi traffic light plak hehe. Just wait and see jelah jadi ke tak, tak jadi takpe lah haha *ayat pasrah.


Warna pastel! I loike sangat.. hope nanti jadi mcm ni lah hendaknye ~ Source : google image



Ni lah yg fyqa maksudkan, traffic light's colour.. takpe cunss juga kan kan? haha Source : Google Image


P/S : Doakan lah project DIY ke 2 fyqa ni menjadi ye! hahaha. nanti siap boleh reveal... *if chantek la hik3


10 comments:

cha cha said... [Reply]

suka kaler camni mix and match kan jd kalerful and ceria nanti :D

ayeen muhammad ayeen muhammad said... [Reply]

ayeen pun warnakan doily paper jadi warna merah..heeee chaiyok2

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Cha : betul3 nampak suweet kan hehe

Ayeen : Jadi tak? mesti chantek kan hehe :)

CIK PIA CIK PIA said... [Reply]

mesti cntik pnya.. cepat review ye fyqa..hehe

cik mah cik mah said... [Reply]

Boleh punya...go go go....t review ye...

||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| said... [Reply]

wah cantiklah!nnt post n3 byk2 lagi tau!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Cik Pia : Insyaallah.. blum buat ni takot lah hehe

Cik mah : Insyaallah nti fyqa review ye bila siap :)

Sis aleasara : Insyaallah tgh cuti ni mmg banyak sikit lah entry hehe

ayeen muhammad ayeen muhammad said... [Reply]

Cik ayeen lekat kan kat atas box doogift.. tgk la ek kat blog cik ayeen kalau ada masa..

Atikah saleh aKa Yun Yun Atikah saleh aKa Yun Yun said... [Reply]

cantik.. :)

s h a s h a said... [Reply]

Menariknye dear warna pastel tu.Nanti review ye DIY projek sekali tutorial.Nanti sha boleh try jgk. :)

Exchange link

.