Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 19, 2013

Mood BUSY on!



Salam Readers~~


Lama sangat tak update blog yang berhabuk ni...... busy sangat sebab lepas je habis exam kena prepare urusan majlis pertunangan pulak. Nak wat macam mana saya pilih nak bertunang cepat-cepat.. ha amek ibu ayah setuju, pihak keluarga dia pun setuju Alhamdulillah dapat pun tarikh tunang.. Memula decide bulan 6, tapi takot terkejar-kejar sebab nak buat latihan industri lagi... mana nak settle kan urusan pertunangan lagi.. lepas tu kena uruskan urusan pernikahan lagi kan hahaha gelojoh!! so I decided nak bertunang Insyaallah bulan 2 ni.. :) 


Penat tak payah cakap lah sebab lagi berapa minggu je majlis pertunangan saya ni, tapi doorgift tak siap prepare lagi :(  Mujur lah mini pelamin, catering dan mak andam dah settle! Cuma tinggal doorgift dgn props hehe. Betul lah kata orang, kalau seru dah sampai... Insyaallah memang di permudahkan je semua urusan tu.. Now boleh la letak badge Im Bride-To-Be 2013 :) Insyaallah amin!!




Nanti update story about my engagement.. Insyaallah amin :)

5 comments:

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

wow!! tahniah.... happy utk kamu... ^_^

||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| said... [Reply]

wah alhamdulillah wish all the best 4 both of u ^*

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

semoga semuanya berjalan lancar..
aminnn
tahniah dear!
=)

cik violet cik violet said... [Reply]

congratss :)

iMah iMah said... [Reply]

tahniah...

Exchange link

.