Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 21, 2013

Suka-Suka Story Part 1

Salam Readers...


Apa kabor kawanss.... hope bebaik la semua ye. Cuma aku sorang je yang still not yet fully recovered dari batuk sesema. Semalam pergi kursus kahwin, saja amek awal2 sebab dengar citer tak lama lagi tukar modul 3 hari 2 malam.... Fuhh seram tak dengar? 1 day and a half  pon macam starfish je badan aku lembik semacam ajee maybe penat duduk + sakit pinggang. But Alhamdulillah ustaz2 semua nya sporting dan pengisiannya sangat mantop! And I think the most sporting ustaz would be Ustaz Suhaimi Ahmad wakid. Non-stop laughing sampai terbatuk-batuk but his modul yesterday tak lama pon even tak sampai 1 hour..

Normal price RM80 it should be included  foods&drinks, certificate  &  file.
But unfortunately  they didnt provide the file huk3


I kept my hands very busy currently because of DIY props for my engagement nanti. I use the printable props je. At first nak lukis je but then bila fikir balik takut tangan aku terketaq-ketaq nak lukis naya jeee! Elok2 nak buat specs jadi no.8 nanti wakakaka! 




Memang trend sekarang agaknya orang bergambar dengan props2 kalau dulu bergambar semua pakat peluk bantal je hehe. Dunia makin moden = hidup makin simple! eh yeke apa aku cakap ni? memandai je buat equation sendiri hik3. Tapi untuk engagement aku nanti no photobooth pon, aku just put those props in a vase je tu pun maybe tepi mini pelamin je.. ish3 kesian props tu jadi sekadar hanya di pinggiran aje... mwehehe. Oh ye, orang cakap pelamin ala2 arabic dah tak in ek? tapi dulik apa mini pelamin aku request nak style arab gak! Alasan? bakal tunang aku ada mix arab yaman hik3 aci x? ala aku pon ada darah arab belah ayah aku, tapi aku rasa bila sperm arab bergaduh tumbuk tampar dengan ovum cina, aku rasa sperma arab kalah kot cina menang huhu! Tu yang muka macam cina sikit ehehe perasan! *sila muntah pelangi


Aku impikan pelamin camni but not sure akak tu dapat realisasikan impian aku ke tak........


Cuma pelamin yang dalam gambar ni ada kosong sikit kot maybe lack of kerawang2 sebab style arab ni bukan setakat colour garang, kerawang pun kena banyak gak hmmm... just wait and see.. aku amek pakej RM700 including mini pelamin, solek + aksesori. Baju tak sewa sebab aku pakai baju jubah dari Syiria, si dia beli kan ehehe. Kata mini pelamin arab, style baju pun kena lah jubah baru lah betul  arab celup hahaha tol tak?? lariiiik!! =P 

*nak sambung cutting those props yg banyak!! arghhhhh

3 comments:

fatehamohamed fatehamohamed said... [Reply]

Hye princesss..heeee..wah dah nak tunang eyh bulan feb ni..tahniah3..happy preps deR..n salam perkenalan jugak;)

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

whooaaaa..rajin nye. Sya nye E! ritu wat simple jek. huhuhu

BTW, Sya br foLLOw bLog ni. free,visit/foLLow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

Cik Awin Cik Awin said... [Reply]

done follow blog kamu.... ;)

Exchange link

.