Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
baby development

Tuesday, January 22, 2013

HELP !



Aku ni dah lama sangat x berblogging.. so masalahnya now why homapage blog aku kosong?? aku nak baca entry from other blogger pon tak boleh... ada sape2 tahu dok acene nak settle kan? TQ in advance huhu

6 comments:

mirah isyam mirah isyam said... [Reply]

try klik kt reading list tu, tgk kuar ke x.
biasa mirah klik kat situ.

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

still tak boleh la mirah :(

Azee Hana Azee Hana said... [Reply]

penah jugak jadi macam ni..selalu saya refresh2 je banyak2 kali..kadang tu line tenet kot..x sure la..

sha_azmi sha_azmi said... [Reply]

nnti dye ade balik reading list tu..sy pun bnyak kali jgak prnah jadi camtu..try log out dlu, nnti bukak balik..

mirah isyam mirah isyam said... [Reply]

try fiqa refresh balik. tak pun, sign out, pastu sing in balik.

||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| said... [Reply]

lah...ingatkan mlm ni akk sorg je kena mcm tu,akk br je share entri psl reading list hlg tu hah..

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/01/hilang-mood-blogwalkingreading-list.html

Exchange link

.