Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 22, 2013

my DIY Props

Salam Readers!!

Before this aku nak update blog susah sangat even once a month pun belum tentu kan.. biasa lah nama pun student bersemangat waja! heee. So time tengah sem break mcm ni lah aku rajin sikit meng-update blog. Dulu aku suka update entry yg merepek sikit, but since majlis pertunangan aku pun just around the corner je, better aku story mory sikit bout my preparation kan. Since yesterday aku busy meng-cutting DIY props and today baru siap! Lambat kan? yela aku ni jenis orang yg payah nak 100% focus sebab sekejap2 aku tgk movie hik3.  


At first aku nak beli je props thru online, but then bila aku survey banyak yang mahal. hmm, better aku buat sendiri, bila lagi nak mengasah,menajamkan bakat aku yang terpendam ni kan? hahaha! 

All of these props are printable props, please dont hesitate untuk m'googgling ye =) 



So this is the result! Cun tak? haha ala jadi lah even tak 100% cantik tapi 101% comel kan? heeee! Ada banyak lagi yang aku tak include kan dlm this pic. Just a few props pon dah terselah kecantikkan nyaaaa kan kan..... *senyum sampai ke telinga* Hakikatnya DIY ni nampak lebih significant after we put a lot of effort in doing something especially related with arts kan.. 

Oklah, nak sambung tengok movie minyak dagu... nanti rajin aku update lagi =)




7 comments:

sha_azmi sha_azmi said... [Reply]

cantek!^^

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

wow!kreatif kreatif! takyah membazir...

iMah iMah said... [Reply]

nengok org update psal nak kawin, teringin r nak kawin jugak >_<

Atikah saleh aKa Yun Yun Atikah saleh aKa Yun Yun said... [Reply]

klu diy sendiri mmg puas hatikan..
btw kita pun diy sendiri props mcm nie.. cuma tak siap lagi..

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

kreatif ! sangatlah cantikk . jimat duit kak kalau buat sendiri . hee

Iera'ra Nordin Iera'ra Nordin said... [Reply]

comel2 je props u ...
kita dtng singgah n follow blog awak balik ..

weee...have a nice day

zila manaf zila manaf said... [Reply]

wahh nice ^^

Exchange link

.