Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 29, 2013

Pre-Birthday Giveaway



Dah lame tak join contest.. so tetibe fyqa rajin nak join lak! kot2 lucky kan hehe..




Klik banner ye utk join jangan malu jangan segan kot2 kita sesame lucky ke kan mane tawu hik3. Jom tgk hadiah apa yg dia bagi...


1)  Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.. Maybe cmni lah design dress tu. Cun tak? auummm aauummm *alamak salah bunyi daaa, tu bukan bunyi leapord ye huhu


2) 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang. So korang jangan lupe buat kreatif2 ye! Maybe necklaces tu comey macam bawah ni kot!



3) 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random. Wah boleh lah buat spa kat rumah kan, hik3



4) 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random. Maybe macam kat bawah ni kot. Kawaiii!


5) 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6) 5x mustache corner bookmark (previously saya tertaip 'notebook', sorry tersilap) untuk lima pemenang by random.
All these pics are from mr.google

So menarik tak hadiahnya?? tunggu apa lagi jom join! click this -----> HERE ! 

Good luck ! *wish me luck too hehe



1 comment:

Iema Gurlz Iema Gurlz said... [Reply]

hye...
dr GA yg same
done follow ^^
meh singgah blog iema
http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

Exchange link

.