Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 30, 2013

Siapa suka benda comel?


Salam readers and selamat pagi! Sejak akhir-akhir ni fyqa makin suka beli benda cute2 even mama fyqa ada cakap dari beli menda yg membazir, baik beli barang persiapan nak kahwin nanti tapi... fyqa ni boros sikit, alasan yang selalu diguna kan, alah mak ada masa nak kumpul lagi, bukan dalam masa 3 4 bulan lagi nak kahwin heee! Teruk kan?!

Korang suka benda cute2 tak? If suka korang kena pergi web ni Kwerkee.. serious mereka jual barang comel2 dengan harga yang affordable! Tak caye? meh sini fiqa tunjuk sikit.



DRINK DIVERS BUBBLE STRAWS


RM39 . cute kan? nampak macam dolphin tgh berenang2 hehe



CREDIT CARD CALCULATOR

RM40. Bila kuar dari handbag orang ingat credit card padahal calculator hehe



Novelty Eyewear RM29 each


MUSTACHE WALL CLOCK 8 INCH BROWN (RM50)


Chocolate Party Fondue Set - Marshmallow (RM49)


Take Me Down Anchor Necklace RM41



Dan banyak lagi! so kalau korang nak tengok lebih lanjut barang cute2 nie, sila ke web ini ye & sign up (simple step) ---> Kwerkee

4 comments:

cha cha said... [Reply]

ala comelnya yg dolphin tu haha. i suka pg daiso tak tahan tgk barang comel and murah ^_^

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

comelnyeeee !! geramm tengok ! bella pun suka mengabihkan duit beli benda2 yg comel2 ni . hee sep sikit kak ! :D

Ct Noraishah Ct Noraishah said... [Reply]

suka-suka

jom join random 25. awak dah kena tag
http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tag-25-random-facts-about-me.html

ayut ayut said... [Reply]

yg straw tu mmg comel...hahaha

Exchange link

.