Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 21, 2013

Best ke Jadi Student B2B??


Salam Readers..

Sejak naik semester baru nih, fyqa dihujani dgn pertanyaan yg related dgn my engagement.. semua tanya "eh kau tunang senyap2 je tau2 upload gambar" huhu maap2 memang da rancang majlis bertunang tu fyqa nak senyap2 kan je dulu.. dah lepas baru upload.. so mana tau kan ada students laki kat UM ni nak ngorat keee kan dah tak boleh ehehehe *perasan sungguh* lagi satu dekat UM ni,lagi2 fakulti sains memang jarang yg bertunang/kahwin masa belajar tak tau napa huhu




Sebenarnya dulu ayah fyqa memang halang betul fyqa nak kahwin tyme study.. Tapi bila mama fyqa pujuk, Alhamdulillah dia bagi fyqa kahwin masa belajar... tapi fyqa kahwin bukannya fyqa baru je bergelar student university.. fyqa Insyaallah tyme tu dah jadi senior.. 4th year student haha. 

Ramai kawan2 tanya macam mana feeling jadi tunangan orang.. fyqa jawab biasa je sebab tak sah lagi... lagi best kalau dah sah nikah, seronok betulllll sebab boleh shopping dah hahaha =P biasa lah bila dh nak kahwin, habis semua habit buruk fyqa yang suka shopping and membazir fyqa buang jauh2.. ala bukan lama sangat kena tahan.. less than 9 months je.. pastu boleh shopping sampai lebam! huhu

Student B2B eh?? hurmm bagi fyqa penat juga.. sebab serious fyqa cakap course fyqa agak berat. Every sem ada lab yang start from 10 in the morning until 5pm... Every sem.. and now pun sama. And nak kahwin nanti pun still ada lab lagi! hah! pengsan.... Sudahlah belah lelaki request nak buat majlis 7/12/13.. tyme tu belum cuti lagi T_T huwaaaa kalau terpaksa kena ponteng 1 hari kelas huhu..

This week lak fyqa nak jumpa tailor.. nak suruh dia jahitkan baju nikah dan nak tanya boleh tak buatkan baju majlis sanding fyqa.. Fyqa kalau boleh taknak sewa sebab lepas tu boleh pakai pergi event.. betul tak? hehe. Maybe next month survey doorgift untuk belah lelaki lak..! yelah walaupun majlis lambat lagi, tapi kalau tak prepare dari awal, haaa kang banyak terlupa nayaaa aje! huhu

Then bila mid-year sale nak shopping barang2 hantaran lelaki plak.. Buat en.tunang sorry barang awak tak boleh mahal2 macam gucci ke, LV ke, burberry ke, Michele Kors ke.. saya belom mampu lagi huhu tapi yang saya tahu barang hantaran saya ada 2 from designer. hehe toche2 sebab memahami saya yg memang suka shopping LOL xde kena mengena langsung! huhu...


dapat handbag ori chanel memang fyqa tidur sebulan dgn beg ajelah! hahaha


*Nak siapkan assingment nih... nanti rajin update lagi! 


5 comments:

CikZaniff CikZaniff said... [Reply]

suka shopping rupanya..kena manyak simpan duet nih..hihi

s h a s h a said... [Reply]

ni kena pandai bahagi masa ni.n kena buat sume benda awal supaya x kelam kabut.selamat belajar dear. :)

LiNda LiNda said... [Reply]

bagus mcm tu, biar prepare dari awl..tmbah2 fyqa kan student.bile prepare awl senang nk manage mase. gud luck dear :)

peachippo peachippo said... [Reply]

besnyeeeeeeeeeeee kawin awal. jeles T_T. hukhuk

De' Wanie De' Wanie said... [Reply]

hye fiqa!slamat menempuh alam rumahtangga ye..smoga smuanya berjalan lancar..;)

Exchange link

.