Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 20, 2013

Itu Namanya Rezeki!



Salam Readers..

Today happy sangat sebab finally we received the BB1M! Lama kot tunggu... jeles je tengok orang lain dah shopping kasi perabih baucer huhu. Dulu RM200.. now bertambah jadi RM250. Banyakkan?! Last week pergi popular dah survey dah buku apa nak beli hehe.

Tapi yg jadi masalahnya sekarang ni,, certain2 kedai tak terima baucer ni kalau kita nak beli alat tulis sahaja without any buku ilmiah.. hurmmm fyqa rasa dorang ni saje je letak syarat2 merepek2... Mana boleh halang students nak beli alat tulis, ingat kami study zaman batu ke tulis pun pakai arang?? memang patot pon some of the parents tegur popular's employee tu biar dorang sedar sikit. Melampau betul syaratnya..


Rezeki2 Alhamdulillah =)

Then tadi beli kad bus, RM30 untuk 1 semester. Kat UM ni nak naik bus pon kena ada kad.. Kalau nasib tak baik, driver bus tu marah2 korang sebab takde kad bus. huhu. Design lagi better dengan yang dulu kot sebab nampak comel sangat! nampak mcm bus kanak2 tadika hahaha

Comel tak?? Comelkan! hehe tengok lah siapa tuan kad ni hahaha *muntah pelangi!*

8 comments:

xila dot xila dot said... [Reply]

dulu ktorg naik bus pakai kad matrik je hee

Meow Aizawa Meow Aizawa said... [Reply]

kat popular taleh beli alat tulis without any books ke ? hurm susah la mcm tu..haha

comel kad tu.. hehe
all the best oke ^_^

aniesa aniesa said... [Reply]

Dear.. MPH blh beli mcm-mcm..novel/stationary/buku ilmiah.. errr.. adik akak yang bg tau..huhuhu..

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

ye ker??

xtaw Lak popular xbg.pelek nye..rs cm duLu boLeh jek. huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@xila dot dulu um mcm tu gk sis.. sejak sem2 lepas dh di adakan kad plak..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Meow Aizawa aah tau teruk popular tuu geram nih! haha. Okay tq dear!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aniesa wah yeke??? okay nak beli lah :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@orked violet @ SYA dulu boleh tau sob3 sedih!

Exchange link

.