Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 22, 2013

Kasut Idaman...



Salam Readers...

Tadi cuci mata kat reebonz kejap. Kalau nak shopping saje2 tu memang verangan ajelah, nanti kena marah dgn tunang lah plak huhu. At first survey handbag, banyak yang cun2 especially prada, miu miu. haha. Harga memang cun habes lah kan. Takpe yang tukang beli bukan fyqa tapi en.tunang hik3.

So masa survey tadi, survey kasut utk akad nikah dan juga majlis. Terjumpa kasut yang cantik sangat dah! molek sungguh kalau buat utk our walimatul urus nanti... Harga not bad sebab retail price RM1069 tapi after less jadi RM698...

Ini lah kasutnya.. 
brand Badgley Mischka Zabrina Heels 
cantik kan?? huhu

Ni warna macam cokelat2 sikit.. tapi putih warna selamat lah. Suci je gituwww


Ni pun cantek gak sebab ribbon kat depan tu cute je cinonet je.
Brand Dolce & Gabbana 
Harga RM1258 after less...  
Bestnye kalau en.tunang tahu yang tunang dia nak kasut ni hahahaha


Yang ini pun lawa gak cuma macam tak sesuai utk pengantin, maybe sesuai selepas jadi pengantin? haha
Brand Gucci tuwww tengok symbol pon dah tau hehe


P/S: aishh terasa macam awal sangat je nak shopping kasut kahwin, sebab takut kaki makin besor! alaaaa mak nak kahwin cepat2 boleh tak hahaha *lempangmukasendiri



15 comments:

cik violet cik violet said... [Reply]

bestnyee da nak kawen. hehe

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

terjojol bijik mate tgk hrga kasot..
erk..
sebulan gaji kot..
huhu
lawa..

nini nini said... [Reply]

grrrr....semua cantik-cantik....

cha cha said... [Reply]

mak ai mahalnya tak mampu den haha

zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak said... [Reply]

hantar la surat pemohonan. mohon cik abang blikan.. hehehe

ANISRAHIM ANISRAHIM said... [Reply]

FUhhh cantik, tp tinggi sgt ghehehehe

aniesa aniesa said... [Reply]

alahai...mahalnye..bestnye nk kawen..niesa xtau la bila..huhuhu..nk kawen jgk..

hana hadi hana hadi said... [Reply]

(tarik nafas) mahalnya..hahaha bukan hantaran ek. hana xsanggup nak beli ribu2. kalau benda lain xpa jgn kasut.haha

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... [Reply]

atoii mhal betik.. hehe

Layyinul Harir Layyinul Harir said... [Reply]

mahalnyeee.hee

syafa punya kasut x beli lagi.hehe..

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

mak aiii kasot sampai beribu. haha
baik beli kat christy ng je baru 200-300 je
kalo kite, mau nak kena saving dulu
kasot utk nikah/sanding/bertandang kite beli online je, then tacap2 sikit DIY. haha

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

xya beli awaL2.

kaki terbesar tu mungkin Xkot. tp tkt terpakai. ps2 terpakai g. pastu terpakai g! hehehehehhe

♥ Miss Hearty ♥ ♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

sume cantik2 :)

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

mahalnya kakk . tapi cun ! kalau tunang akak tahu , mesti dia belikan kan ? hehe

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

mahalnya kakk . tapi cun ! kalau tunang akak tahu , mesti dia belikan kan ? hehe

Exchange link

.