Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, March 2, 2013

Shopping Buku Best!



Salam Readers..

Okay fiqa dah start busy, nampak tak? kalau tak nampak cuba tengok last update bila? huhu macam tu lah fiqa bler dah start kuliah memang macam tak cukup 24 hours a day tau... btw fyqa dah shopping baucer buku BB1M tuh.. fyqa choose popular gak eventhough syarat2nya 80% buku and 20% for accessories. Then if you spend 250 dekat popular you get another 50rm voucher + member card. Fyqa nak Rm50 voucher tu sebab korang boleh buy anything from that 50 voucher tau, nak beli pendrive pon boleh sbb mmg no syarat at all..



Fyqa banyak beli buku, tapi bukan buku ilmiah sangat lah, fyqa banyak beli buku motivasi, novel utk my mom, buku utk bakal suami (en.tunang) dan komik =P haha total damage RM200 utk buku sahaja! another 50rm fyqa beli pen, file, keychain, botol air dan note holder.

Amek gambar sbgai kenangan huhu~

 Buku2 yg fiqa beli! 
Pic taken from instagram tu yg warna lain from original hehe

 Untuk bakal imam ku =) 
pikir macam nak buat hantaran even lambat lagi!
 Takpe ilmu tak akan basi, lagi2 ilmu utk mendalami agama. heee~

Buku ni best! "sebelum Aku Bernikah" by hilal Asyraf.
Dah jadi tunangan orang kena lah bersedia jadi seorang isteri plak kan heee~


Then dah alang2 shopping tu, terbeli perfume and lotion plak kat bodyshop....
padahal perfume hantaran bertunang ritu tak buka lagi.
Tamak sungguh kah aku?

Jawapannya tak!
 sebab ni beli untuk bawak pi kolej, yg hantaran pakai bila dah kahwin. hahaha
boleh plak ghituww kan~~

Okay fyqa nak beradu, penat pergi jalan2 kat melaka tadi. huhu salam =)


14 comments:

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

jelesnye!
huhu..

cha cha said... [Reply]

wah bestla dpt shopping even shopping buku je kan. sape taknak dpt voucher buku free lg hihi. buku tu mcm best je feyqa

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

kte dh ade buku karya hilal asyraf tu..hehehe

p/s;mcm mane psl sy punye chopstick korea tu ea??huhuhu..lame menanti :)

LiNda LiNda said... [Reply]

akk pun arini shopping brg antaran...penat gileeee :P Tadi kan , akk masuk popular, ingt nk borong buku jugak..tp keluar balik, sebab ramai sgt n kene bratur panjang nak bayar...huhu

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

whoaaa..best nye! dapat voucher RM50 kLW spend abes RM250 tu ek??

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

whoaaa..best nye! dapat voucher RM50 kLW spend abes RM250 tu ek??

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

bestnye byk buku shop=)

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

bella dah baca dork diaries tu akak ! hehe .

abg bella pun dapat baucer tu . dahku ingin mengepau beliau ! miahahaha

eddany @ WE eddany @ WE said... [Reply]

wewittt...untonglah dapat voucher buku tu..dulu WE pau En Suami je voucher buku beli buku & al-Quran for hantaran hehehe :)

missGogreen missGogreen said... [Reply]

sekang ni...semua student asik shoping buku je lah kan :D
jemput semua join 1st GA dari MG..tlg MG ye..blogger2 ku sekelian.

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

bestlah dapat voucher buku

kite dah keje so tak dapat la -- ruginya -_-

CIK PIA CIK PIA said... [Reply]

cik pia pn ada bg en tunang buku sebelum ak bernikah...... best buku nya... buku2 hilal asyraf mmg best

tenku butang tenku butang said... [Reply]

bestnya buku2 2..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

kemey kemey said... [Reply]

wah best2!sy xamek lagi voucher=(

Exchange link

.