Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 11, 2013

Alhamdulillah sebulan sudah..


Assalamualikum readers......


Alhamdulillah semalam dah cukup sebulan fyqa bertunang dengan kekasih hati.. Alhamdulillah selama sebulan bertunang, kami dapat mengatasi segala dugaan yang datang. Even dugaan kecil pun tetap di panggil dugaan macam kadang2 berlaku perselisihan paham sebab kami selalu contact pakai sms je. Malas nak call bagai sebab fyqa ni busy sangat kalah PM haha. So kadang2 fyqa explain thru sms dia mesti tak dapat tangkap sangat bila mesej berjela2 sampai 2 page haha. Tu yang fyqa macam bengang sikit rasa macam nak marah jeeeee (maybe bendera jepun nak datang kot huhu)

Tapi kalau rasa macam nak marah tu, fyqa cepat2 cool down kan diri dengan stop mesej and buka zikir2 from you tube. Bila rasa dah lega and ok baru mesej dia balik. Kalau ikut hati, kita yang binasa nanti. So kena lah belajar bersabar kan........... Takpe didik hati menjadi lebih bersabar takde rugi pun... huhu




Sekarang tengah dengar lagu IN-Team Kasih Kekasih.. lirik dia yang best tuh! heee =D
Buat tunang trsayang, Insyaallah less than 8 months kita akan disatukan, cepat2 lah pelajari ilmu rumahtangga dan sila memantapkan lagi ilmu agama supaya awak boleh membimbing saya ke jalan yang di redhai Allah =) Insyaallah AMIN!

P/s: pening kepala pikir yang next week dan next2 week ada 5 test :( huwaaaa banyaknya nak kena baca!



4 comments:

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

goodluck!!..hehe... n semoga awk n en tung kekal sampai syurga as husband n wife=)

Mrs Madin Mrs Madin said... [Reply]

baru sebulan..jauh lagi perjalanan, mcm2 lagi dugaan yg bakal ditempuhi ;)

cha cha said... [Reply]

happy 1 month feyqa. biasala dugaan kecik2 camni kene sabar tau :)

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

kena belajar bersabar dari sekarang . sebab alam perkahwinan nanti , lagi banyak dugaan yg datang ( cewah ckp macam ada pengalaman jeee :P )

Exchange link

.