Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 21, 2013

Belajar Bertenang........


Salam readers..

Lama dah fyqa tak update blog, maaf busy sangat. Minggu ni ada dua test. 1 test dah lepas, and another 1 this evening lak. Next week I have 4 test in 1 day! Im so stressful with lab reports yg bertimbun nak kena settle.. Oh my jadi final year student memang stress kah? ke aku sorang je yang stress ni huwaaaaaaa! ( bila stress jerawat tumbuh dgn suka hatinyeeee eee geram!)



Wedding preparation? 25% je siap. Tapi tak boleh nak berlengah sangat, Sekejap je nak masuk april dah ni. Baju nikah dah hantar kat tailor. But im not in the mood nak cerita about wedding preparation. Lagi 2 weeks fyqa cuti mid sem, then fyqa will update more about wedding preparation keh? So please be patient hik3

Right now have to focus on upcoming test. 4 test 1 hari? tak pernah terjadi dalam sejarah hidup fyqa. Serious im shivering right now. Please readers, doakan fyqa boleh jawab dengan tenang dan dipermudahkan AMIN. Eventhough its just a test, tapi it will influence the final marks. huhu. Insyaallah fyqa boleh buat! chaiyok2!

P/S : penat juga ek jadi bride to be + final student + graduate student soon to be? huhu! STRESS hehe

8 comments:

Meow Aizawa Meow Aizawa said... [Reply]

salam. heee.. cool ya..

everythings akan jadi oke..
hehe.. meow singgah sini ye ^_^

cha cha said... [Reply]

Jgn stress2 tau. Settlekan exam dulu nanti baru fokus wedding prep :)

Good luck feyqa. Moga dipermudahkan

ANISRAHIM ANISRAHIM said... [Reply]

Sebulan lagi je ni tinggal. Moga dipermudahkan segala urusan :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... [Reply]

stress kejap tu janji enjoy ape yg kite bt

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

same La kite...huhu

saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin said... [Reply]

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

busynye akak sekarang . sampaikan 4 test satu hari ? :O

papepun , settlekan satu2 ek . jangan stress . kang cik jerawat bermaharajalela pulak ! hihi

LiNda LiNda said... [Reply]

hai feyqa...gud luck for ur test.doa banyak2 ye, jgn pikirkan dlu pasal wedding,fokus pd ur study :)

Exchange link

.