Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 2, 2013

Baru boleh senyum lega..........



Salam Readers..

Lama fiqa menyepi eh? hihi sorry biasa lah dekat mid sem break ni, memang banyak gilerr test!! But alhamdulillah results for all test quite okay mcm 24/30.. supposedly boleh dapat above than that sebab test semua keluar past year je.. tapi fiqa demam selesema plak so kurang sikit masa nak study... but its ok demam tu kan boleh menghapuskan dosa2 kecil kita, Alhamdulillah sekarang dah okay eventhough not fully recovered yet :)

Bout wedding preparation, baju nikah almost 90% siap kata tailor tu. Tak sabar nak try hihi. Jiran fiqa tu amek upah RM200 then accessories utk baju tu RM200++ gak. So total RM500 untuk baju nikah saje. At first terkejut gak but mama fiqa cakap accessories untuk kat baju tu yang mahal. Sebab fiqa ngada2 nak full beading kat bahagian lace tu hihi. So now theme for nikah dah ada which  is champagne and gold colour! =D


Barang2 hantaran dah banyak juga beli.. Tapi malas nak list out sekarang ni, cuma apa yang fyqa mampu cakap maybe hantaran masa nikah 11 vs 9. OMG banyak tak?? huhu dah la masa tunang 9 vs 7.. huhu itu pun fyqa dah banyak kick out list2 barang yg nak di jadikan hantaran. huk3. Hope takde lah yang mengata itu ini nanti bout my hantaran... takpe lah nk wat cane rezeki berlebih, lagi pon hantaran ni kan hadiah untuk pasangan kita.. apa salahnye bukan membazir untuk orang lain pun, lagi2 untuk sang suami, manusia yang bakal menanggung seksa jika isterinya membuat dosa! huhu

P/S : hari tu pergi wedding festival dekat PWTC, ada yang murah tapi banyak yang mahal je fiqa tgk tapi tak book pape pon sebab fiqa dah ada wedding planner dekat johor hew3

4 comments:

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

skrg cuaca panas mmg mudah nk kena selsema..oh ,baju nikah mmg standard RM500++ skrg.. seronoknye kamu buat persiapan..jeles!

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

byk gak...tapi xpe la..hntarann 2 brg kita yg pakai gak...

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

waa mesti cantik kan baju tu . dah siap nanti akak updet la sikit kat belog ye ! hihi

Emma Emma said... [Reply]

congratulation ;)

Exchange link

.