Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 4, 2013

Manjakan diri!


Salam Readers...

Last weekends fiqa keluar dengan tunang pergi One Utama. Kononnya nak beli barang hantaran je, last2 terlajak shopping baju dekat forever 21 and beli make up dekat chanel. hew3 biasalah kan perempuan hahaha.

At first make up tu saja survey2 harga je, then bila try pakai rasa macam cunss sangat *perasan sekajap*. So bodek2 kat en.tunang nak try dulu product ni boleh tak before beli as hantaran even rasa macam segan sangat sebab mahal huhu. But then bila en.tunang bagi green light je terus fiqa request nak beli blusher, lipstick, foundation dengan makeup remover for face and eyes! tulah sape suruh offer kan ku dah rembat banyak muahaha


Blusher fiqa amek warna coral. 
Segan nak pakai bright pink..
so better kita pakai yang light2 dulu hehe
Lipstick fiqa amek shine pink!
Shining2 gituww
MAT LUMIÈRE EXTRÊME
Ni oil control foundation. 


Ni make up remover. 
So far belum try lagi sebab fiqa jarang make up..hihi

So lepas habis shopping make up, perut pun minta belanje gak.. Tetibe nak makan choc pavlova so kena la makan dekat delicious cafe. Choc pavlova dia sedap gilerr okay!

Siap dapat free trial for Chanel product lagi tau hik3. 

Encik Tunang bersama burger favourite dia. Tapi bagi fiqa tak sedap hew3.
Fiqa order fish and chip, with choc pavlova. Air as usual order my fav shake, which is butterscotch !

Then lepas makan fiqa pergi Tangs and forever 21. Shopping baju sikit sambil survey baju dinner untuk hostel fiqa nanti. Susah gak nak cari dress warna blue ocean.Sebab theme for dinner nanti blue ocean, white and green. Perghh nak pakai baju apa ek? ala2 hawaii boleh ka? haha 

Dalam fitting room haruslah bergambar sakan kan? haha. Fiqa beli baju belang2 pelangi tu haaa buat pakai jenjalan. Gi kuliah segan lah bergaya macam ni, takut orang cakap nak pi kuliah ke nak pi ngorat lecturer opssss terlebey sudah hahaha

P/s : Next week dah start mid sem break..yeay! tapi 1 minggu je huk3. okay lah tu boleh berjimba sekejap hik3. 


4 comments:

"bella Chentaku" "bella Chentaku" said... [Reply]

besnyeee,,,hehheheee

♥ CIKZEK ♥ ♥ CIKZEK ♥ said... [Reply]

hikhik besnya nk kwen dah :))

cha cha said... [Reply]

untungla pandai mekap. akak tak pandai huhu

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

waaaa bestnya ada org belanja . hihik . cantik baju belang2 tu ! :D

Exchange link

.