Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 8, 2013

Suka-suka update~



Salam readers.. lama gak fyqa tak ngadap blog, cewah.. padahal baru 2 hari. Entry yg before ni semuanya auto post.. huhu Hari ni kurang busy sikit so boleh lah update entry kan sambil tengok family kita packing kan doorgift! Heee *konon saja nak dilayan bagaikan puteri padahal pemalas huk3 =p


Hari ni Insyaallah lepas solat jumaat khemah dengan mini pelamin akan dipasang cuma kerusi dan skirting nye akan dipasang hari sabtu. Actually memang tak sabar nak tengok mini pelamin yg disiapkan khas utk fyqa duduk =p selama ni tengok mini pelamin orang kiut miut je, mcm pelamin kazen ritu cantik style retro gituww, nak try duduk segan nanti kang orang tak kenal mana satu yg nak bertunang hehehe perasan betul. Fyqa cakap dgn akak yg handle pelamin tu yg fyqa nak pelamin tu mesti ada warna purple and oren. kalau tak nanti nampak pelik sebab baju warna oren tapi barang hantaran dan doorgift semua warna purple! ayoyoyo maluwww kan? huhu


Now fyqa rasa mcm nak story-mory dgn korg doorgift apa yg fyqa bagi.. tapi rasa mcm best tgu after majlis kot hehe. Tapi hati ni mcm nak upload gak gambar doorgfit.. tapi....(berapa byk tapi daaaa....) fyqa rasa macam nak upload gambar paperbag doorgift je dulu boleh? hehe.... layankan ajela..



Doorgift untuk tetamu =) 
Barang dalam tu rahsiakan dulu yee hehehe. 
Btw comel tak paperbag ni?? *sambil kelip2 mata


Yang ni untuk pihak lelaki, tapi tak semua dapat sebab paperbag ni dah habis =( 

Masa beli tinggal 2 paket je, so cepat2 lah kebas takut nanti orang lain kebas huk3. 
Tapi isi dalam sama je dengan yg atas. Cuma paperbag ni lagi chantek kot... dan mahal dari yg atas haha untung kau cik tunang, nanti kau punya paperbag aku rembat sebab aku sendiri pun takde paperbag ni =P haha *mood kejam bebenor.

p/s : nanti kalau rajin fyqa update lagi, yg ni bukan auto post ye, mmg ots post hehe. 


11 comments:

Munnafendy Munnafendy said... [Reply]

comel...cantik paper bag! slmt btunang k. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Munnafendy hehe tq dear :)

shaFazie shaFazie said... [Reply]

selamat bertunang... :D

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

comelnyeee paper bag tu ! baju akak warna oren ek ? wah mesti cantik ! nanti jgn lupe upload pic banyak banyak banyakkk . hehe . esok ke bertunangnye kak ! all the best , selamat bertunang & tahniah :D

eeeee mesti nervous kan . eeeeee . hahaha

xila dot xila dot said... [Reply]

mesti red velvet ;p

Cik Awin Cik Awin said... [Reply]

slmt bertunang ;)

aNiss :):) aNiss :):) said... [Reply]

wahh cantek doorgift. tertanya-tanya dalam tuu ada apee. hehe

cha cha said... [Reply]

comel je paperbag haha nak ambik balik tu kejam :p

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

xsabo nk tgu awk review sume psl pertunangan awk..
nk tgk mini pelamin.. nk tgk baju.. nk tgk sume!!!!
hehe..

ANISRAHIM ANISRAHIM said... [Reply]

Ni mesti berdebar2 kan, jgn lupe tidor biar cukup, kalau x leh tidor pon, bergolek je atas tilam, jgn buat keje masa malam sebelum majlis, nti awk cepat penat :)

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

comel2=)

Exchange link

.