Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 7, 2013

Warna Tema Hantaran


Salam Readers.. lagi 2 hari je nih *sambil dok bilang dengan jari*.. Gubahan hantaran almost done, rumah atok fyqa pon dah kemas, chantek and cun dah! hehe. Actually malas nak update sebab rasa macam takde story nak citer, tapi tetibe terasa nak bagi tau korang warna tema hantaran from fyqa to him.. tak lain dan tak bukan mesti ada terselit warna favourite fyqa iaitu................... warna pink lah! hehe.

Tapi bukan pink saja tau, ada warna purple gak. Padahal baju warna orange. huhu melalut sungguh warna kan! macam warna tema colour blocking plak kan huhu takpe lah nak wat cane kan. layan kan ajelah. janji majlis berlansung dengan sempurnakan? AMIN =)


19 comments:

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

pink gitu...

fatehamohamed fatehamohamed said... [Reply]

takpe3..color blocking tgh in..mesti nmpk awesome sgtt..heeee

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

i like purple pink..........

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

semoga dipermudahkan..nti upload gmba tau2=)

cha cha said... [Reply]

warna tema hantaran mcm warna pelamin kawen sis dulu hehe. nice color :D

DLatum DLatum said... [Reply]

are u getting engaged? cantiknyaa purple and pink. congratulations :)

Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan said... [Reply]

my sis kawin dulu pun guna tema purple pink.. cantek.. tak kisah lah apa pun temanya, yang penting semuanya selamat..

CIK PIA CIK PIA said... [Reply]

ngeeeeeeeeeee....... nk dekat dah... takut2...heeeeeeeee

eddany @ WE eddany @ WE said... [Reply]

nice combination...WE suka sgt kaler2 ni... :) gud luck dear

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@B33HA B3n heee betui3

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@fatehamohamed haha tulah harap mcm tu lah :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Hidy kan sweet je hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi Insyaallah amin hehe :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha kan suweet je hehehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@DLatum combination warna yg suweet kan hehe. Insyaallah :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Warna Warni Kehidupan betul setuju sgt :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CIK PIA tula sis dup dap dup dap haha

sabella mohamad sabella mohamad said... [Reply]

cantik gila kak ! purple + pink ; purpink ! sukee :D

hana hadi hana hadi said... [Reply]

wow. mana hantaranya.hehe

Exchange link

.