Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 20, 2013

Iftar di Royale Chulan Hotel Part 2



Salam Readers..

Ni sambungan previous entry. Fiqa janji nak cerita the whole story kan? So meh fiqa story mory sikit!
Fiqa stay dekat Royal Chulan Hotel 3 days and 2 night but bukan suka2 kena stay, tapi fiqa jadi urus setia international meeting on haze pollution. Penat tu toksah cakap lah.. penat gila okey! huhu
Fiqa dapat iftar dekat Royal Chulan hotel 3 kali.. syukur dapat gak merasa berbuka puasa dekat hotel 5 star! If korang nak berbuka dekat hotel Royal Chulan ni, harga per pax RM90 tapi memang berbaloi lah sebab makanan memang banyak sangat.. lebih dari 100 jenis makanan!


Free kurma 


Dessert. Macam2 jenis fiqa amek tapi tak ingat nama. yg ingat Creme Brule je hehe


Nasi briyani gajus + ayam madu + sotong masak lemak + rendang tok

Seafoods! tapi time ni perut dah start full huhu sayangnyee

Keropok2 bermacam2 warna and rasa

Bread pudding dessert, Um Ali, dengan choc moist

tak tau apa nama. tapi sedap lah hehe

Ice cream yang macam tutti fruti! boleh letak topping macam2

Yong taufu + seafoods

Western foods, sushi 

nasi briyani dengan rendang tok

dessert tak tau nama

Kecik je cake ni, tapi sodapp!


Tempat berbuka VIP + ministry NRE. (tempat fiqa iftar dengan staff2 NRE)

erk yg hitam tu apa? =.= geli


Desserts!!!!!!! comel2 semua!


Jalan menuju ke bilik2. Cantik kan? English style.. i loike!


Bathroom set.. semuanya fiqa rembat haha well Im a Collector. huhu

Pengalaman yg fiqa dapat masa jadi urus setia utk event besar cmni memang sangat berharga.. tak kan dapat time jadi student.. hmm harap2 1 day fiqa dapat jadi Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) Amin... boleh join meeting cmni selalu hehehe




3 comments:

cha cha said... [Reply]

semua makanan nampak tempting tau. erk belut ke tu? euwwww >.<

dear xila dear xila said... [Reply]

makanan dia nampak best2 tuuuu hehe selamat berbuka nanti :)

SFaezah SFaezah said... [Reply]

bertuah badan dpt peluang bukak posa kat hotel..desert dia nmpak sedapp..hihi

Exchange link

.