Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 23, 2013

45 days left...


Salam Readers~


45 hari lagi bakal bergelar isteri... Parents dah jemput ramai close relatives, tapi yang tak best my father's side dah ada 2 family yg tak dapat datang sebab time majlis pernikahan fiqa tu dorg sibuk uruskn anak2 dorg masuk universiti for the first time.. hmmm yela nak buat dah time tu je fiqa free huhu. Tapi takpe lah hope dorang dapat datang time 2nd majlis fiqa dekat golf club and time majlis bertandang nanti Insyaallah...

Preparation nikah? baju nikah still kat tailor, katanya amek lepas raya, entah apa yang lambat sangat padahal just minta tampal bunga je. Catering dah bincang hari tu menu dan berapa pax tapi kena follow up takot terlupa tarikh nikah fiqa. Pelamin,set merenjis dan henna servis kena discuss dgn wedding planner time raya ni sebab nak bayar deposit sekali. Hantaran utk en tunang still tak settle lagi....hari tu gi Timberland, dah jumpa kasut dia suka tapi takde size plak... lecehnye! Gubahan hantaran still tak siap lagi gara2 penat bekerja....xpe lagi 5 minggu je praktikal then boleh sambung study balik, yeay!

you heard me guys, I cant KEEP CALM because Im The Bride To Be!


16 comments:

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

dah dekat tu fiqa...tik tok tik tok :)

Miss Dilla Miss Dilla said... [Reply]

sama2 counting days dear... :)

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Yes2..45 hari lgi...hehehe...fiqa dh xsbr eyyy.. ^_^

aisyah kz aisyah kz said... [Reply]

yeayyy tak lame lagi :)
dup dap dup dap..hii

kemey kemey said... [Reply]

semoga sgalanya brjalan lancar..kamon bride to be=)

shaFazie shaFazie said... [Reply]

pejam celik pejam celik tk lme je lagi dek..semoga berjalan lancar

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

mencabar nih! hehehe. time practical nk prepare mcm2 =)

Nuruleaida Daud Nuruleaida Daud said... [Reply]

weee x lame dah ek....smuge semua berjalan lancar ye :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@wawa syaida tula sis.. takot plak huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Dilla tula sis tarikh nikah same lak hehe :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cheekychubbycutegirl hah kdg2 rase xsbr gak hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aisyah kz hehe dup dap makin kuat bila tinggal lagi seminggu huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@kemey Insyaallah dear :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@shaFazie tula sis.. Insyaallah amin :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@orked violet @ SYA tula sangat mencabar + pening kepala huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nuruleaida Daud tq dear :D

Exchange link

.