Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 8, 2013

Rezeki B2B


Salam readers..

Amboi sejak fiqa start jadi student praktikal, memang jarang sangat update blog kan? Nak wat macam mana, kat Putrajaya tu takde free wifi kena pergi library NRE baru boleh huhu. Buat masa ni takde story lagi about preparation wedding sebab setiap hari bila balik kerja tu rasa penat sangat. Nak DIY pun memang tak larat, aishh tetibe rasa student life lagi enjoy hehehe teruk betul. 

Kalau korang nak tahu, 15-17 ni ada meeting MSC on transboundary haze pollution dekat The Royale Chulan Hotel. Meeting ni melibatkan 5 Asean country which is Singapore, Indonesia, Brunei, Thailand and Malaysia sendiri. Objective for this meeting is to discuss solutions to the cross-border haze pollution problems. Meeting ni under jabatan tempat fiqa buat LI so automatically fiqa pon kena lah terlibat sekali. Memang tak sangka dapat gak join such big event oleh goverment kan, lepas tu siap dapat free stay dekat The Royale Chulan  3 hari 2 malam or 4 hari 3 malam, depends on kesibukan utk uruskan that event. Tapi fiqa tak tau tugas fiqa apa sebab yela sedar diri fiqa ni pelajar intern je so di berikan peluang utk join this meeting pon rasa bersyukur sangat. Fiqa nak update lebih2 pon event still not occur yet so nanti lepas meeting tu baru lah boleh story2 sikit eh =D 

P/S : Rezeki dapat tidur kat hotel 5 bintang... kalau suka2 memang tak lah kan sebab fiqa duduk KL, watpe lah tidur hotel kat KL hahaha



9 comments:

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

memang enjoy kalau ade event2 cmni..
Makanan sedap2..
Ahaha..Pk makan je..

adrianna syaz adrianna syaz said... [Reply]

He..best la feyga..dpt jgk ilng2kan tensen..smbil berendam2 dlm bath tup..pastu baring2 ataskatil yg empuk..wah...hehe :D

adrianna syaz adrianna syaz said... [Reply]

He..best la feyga..dpt jgk ilng2kan tensen..smbil berendam2 dlm bath tup..pastu baring2 ataskatil yg empuk..wah...hehe :D

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

whoaaa... besttt!!!!!! =)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Hidy haha same la sis 1st things pk mesti makanan hotel = sedap haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@adrianna syaz haha tak boleh nak berendam sgt sbb byk kerja kot huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@orked violet @ SYA hehe rejeki sis :P

cha cha said... [Reply]

enjoy your LI. lepas ni masuk zaman beerja lagi best pergi sane sini jumpa ramai orang :)

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Bes time intern sb dpt join event2 mcm ni la.and ofkos pglman.huhu.. ^_^

Exchange link

.