Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 9, 2013

Mood berangan : Pelamin Nikah


Salam Readers~

Kalau tengok tajuk pon dah tawu dah ni entry berangan je lebih! Nikah belum lagi tapi berangan bukan main banyak lagi heee~ Baru2 ni fiqa gitau my desire pelamin to wedding planner fiqa. Hopefully dia dpt lah fulfill kehendak fiqa nih.. Fiqa nak pelamin english garden concept + kerusi. Waktu bertunang dulu takde kerusi, so bila nikah nanti nak ada kerusi sebab ada malam berinai so harus lah duduk atas kerusi hew3

Warna tema maybe cream, light pink and light purple. Sebab baju nikah ada bunga2 warna light pink and light purple. Padahal 2 warna ni warna pilihan utk majlis resepsi, tapi mcm mana tah boleh terpilih utk warna tema nikah.. ah layankan ajelah...

Fiqa kalau boleh nak pelamin nikah macam kat bawah ni sebab nampak penuh tapi tak serabut..then cantik and sesuai klu nak pasang kat dalam rumah atok fiqa nanti...

 Pattern ni nampak mcm kemas je.. 

Yang ni plak nampak macam permaisuri raja from antartic region hehehe.
Tapi mata ni berkenan plak huhu

Yang ni paling berkenan! Simple tapi nicee!! heeee =D

Hmm fiqa tak tau lah cmne pelamin nikah fiqah nanti. Hope cantik lah sebab nak pakai utk majlis berinai sekali... hope sgt nice and nmpk sweet, kalau boleh lagi cantik dri pelamin bertunang hari tu huhu... kalau nak tengok mini pelamin bertunang fiqa dulu, boleh click sini ---> HERE !!

4 comments:

adrianna syaz adrianna syaz said... [Reply]

Yg No 2 tu lawa fyqa..simple je..nk berangan Jgk la..hehe :D

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

pelamin yg second tu memang nampak macam khas utk queen dari antartic beradu hihi

cha cha said... [Reply]

semua lawa hee

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

yg simple tu...gile cantik...xserabut sngt..pengantin pun xtenggelam

Exchange link

.