Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 10, 2013

Selamat berpuasa kawan2!


Salam Readers..

Wah title entry macam Upin Ipin punye tagline je kan hehe. Pagi ni fiqa rasa bersyukur sgt sbb dapat bertemu kembali dengan bulan Ramadhan.. harap2 dapat berjumpa lagi dgn bulan Ramadhan pada next2 year Insyaallah. Actually ni 1st time fiqa berpuasa + berkerja so harap2 waktu berbuka nanti tak pengsan kepenatan hehe.

Fiqa rasa mcm nak makan roti john waktu berbuka nanti. Kalau ada air katira lagi best! Tapi air katira ni ada kat johor je. Kalau KL ni dorang buat macam tak jadi je huhu. Korang pernah rasa air katira tak? warna hijau + ada mcm cincau2 kot. Sedap! bagi fiqa sedap lah bagi orang lain tak tahu lah ehehe.

Anyway fiqa nak wish to all my muslim readers, happy fasting day, salam ramadhan dan jangan lupa bukan perut saja yg berpuasa, banyak lagi anggota2 badan kita yg berpuasa juga! =)



p/s : Insyaallah next year dapat sambut ramadhan dgn suami.. tahun ni just bergelar tunangan orang. hmm next week nak berbuka dgn en tunang lah heeee~

10 comments:

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

selamat berpuasa fiqa...

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Fiqa..ifnir pernah minum air katira..bessss..smpai skrg dh xjmpe dh air katira tu..mcm mne ek nk buat?hehe

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

slm rmdhn awk yg cntik=)

SFaezah SFaezah said... [Reply]

slmat berpuasa feyqa ^^

lpas raya, xlama majlis feyqa pulak :)

cha cha said... [Reply]

selamat berpuasa feeqa. tahun depan dh berdua pulak hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@wawa syaida selamat berpuasa gk dear!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cheekychubbycutegirl haha nak buat tak reti la.. cer gugel ;p

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi salam ramadan juga dear !

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@SFaezah Insyaallah amin!
;)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha selamat berpuasa sis cha. Insyaallah amin :D

Exchange link

.