Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 27, 2013

Less than 2 weeks..

Ya Allah cepatnya masa berlalu.. tak sangka tinggal lagi 11 hari je nak jadi isteri orang.. Fiqa minggu ni agak busy sikit since practical baru je habis, so nak kena rush buat report and presentation.. report Alhamdulillah baru je siap semalam and tadi dah hantar kat UM.. then hari khamis ni maybe kena present depan lecturer. Harap2 dipermudahkan semuanya. 

Persiapan nak kahwin ni banyak yang dah settle juga. So insyaallah ahad ni fiqa dah balik kampung. Nak kemas2 rumah atok fiqa, then nak settle kan doorgift lak. Fiqa ada buat meja candy buffet sendiri time nikah nanti. Tapi tak tahu lah jadi cantik ke tak sebab suka2 je buat hehe. Lagi pun nak yg simple2 je dulu. Time majlis nanti baru fiqa hire service my wedding planner utk candy buffet.

Simple tapi cantik kan??

Ni pon cun juga!

Kalau korang tgk previous entry fiqa ada bising2 pasal hantaran utk en tunang tak settle lagi kan? Alhamdulillah akhirnya settle juga last sunday! Ingat dia nak beli kasut red wing, tapi kat Malaysia ni kasut red wing utk safety je, takde kasut jalan2. So en tunang beli kasut Timberland je janji kasut kulit. haii sabar ajelah dgn tunang yg cerewet nih!


Psstt, doakan majlis pernikahan fiqa dan tunang dipermudahkan segalanya, Insyaallah Amin.. 


12 comments:

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

Selamat pengantin baru feyqa :)
Semoga semua berjalan lancar amin..

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Lelaki.biasa la cerewet ckit..huhu..tgk bju chelsea, teringt kt cik suami.hihi..smoga smua bjln lancar ye fiqa

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

fiqa...hope semua berjalan lancar...nanti pas kenduri update blog tau

♥ CIKZEK ♥ ♥ CIKZEK ♥ said... [Reply]

selamat menjadi isteri org dear ! ;) smoga dipermudahkan ^^

Nuruleaida Daud Nuruleaida Daud said... [Reply]

selamat menjadi isteri org fika. semuga semua berjalan lancar :)

cha cha said... [Reply]

Wah feeqa dub dab dub dab. Sempga dipermudahkan ye

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss HidyInsyaallah tq miss hidy :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cheekychubbycutegirl rindu-rinduan ke hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@wawa syaida insyaallah sis! :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@♥ CIKZEK ♥ Insyaallah amin! tq :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nuruleaida Daud insyaallah amin :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha Insyaallah amin :) yup berdegup kncg ni hehe

Exchange link

.