Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 16, 2013

Makin hari makin berdebar2..

Salam Readers..


Lebih kurang lagi 3 minggu je Insyaallah fiqa bakal menjadi isteri kepada en tunang.. Gubahan hantaran pun Alhamdulillah banyak yang dah siap, Cuma maybe esok nak pergi Nilai, nak hantar 3 kotak kayu untuk di gubah.. Hari Isnin hari tu pergi Nilai juga, upah kedai buat gubahan untuk sangkar burung and 2 kotak kayu. Upah gubahan normally kedai charge RM45 if barang dari luar & tak termasuk harga accessory. Harga memang agak mahal tapi gubahan memang cantik & kita boleh assist dorang style macam mana yang kita nak., so fiqa memang totally satisfied eventhough bukan hasil kerja tgn fiqa hehe.



Masa hari raya yang ke3, fiqa teman en tunang beli hp sony Z ultra dekat Jusco Tebrau City. Hp tu memang besar glew, lebih besar drp Samsung note! Tapi fiqa cakap dgn tunang hp ni boleh gak buat mini tablet sbb ktorg still xde tablet lagi hew3. Masa beli hp tu ada promotion so dapat la 3 jenis free gift. En tunang dapat baju Sony Xperia, dapat ,memory card 8gb, then dapat casing Z ultra. Hp Z ultra ni waterproof, so korang boleh take picture, recording and message pon boleh dalam air! Tapi staff Sony cakap once hp ni dah contact with water, automatically warranty dah xde. Huhu. So fiqa rasa lepas habis warranty nanti baru try lemaskan hp nih hehe =p


Bila dapat je hp ni en tunang sengih2 mcm kerang dah huhu

Promotion sempena raya kot~


** Dah start busy dah ni, report and slide presentation internship dah kena prepare nih, ayoyo

6 comments:

s h a s h a said... [Reply]

X lame da tu fyqa...semoga semuanya dipermudahkan dear.Wewitt...sweetnye hantaran. :)

Miss Dilla Miss Dilla said... [Reply]

wah...da siap buat hantaran?? Sis apa pon xstart lg...da la tgl 2 mgu lg...sis jd mcm blur2 je xtau nk buat ap..huhu

Puan Ezy Puan Ezy said... [Reply]

semoga dipermudahkan segalanya.. amin..
jgn stress ok..

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Bce entry persiapan fiqa..teringat ifnir nye persiapan..good luck fiqa ^_^

aisyah kz aisyah kz said... [Reply]

yeay! fiqa dah nak kawen..hihi
counting days yea dear :)

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

Berdebar2 tambah2 bila dh start counting days kan...hope semua ok ye fiqa

Exchange link

.