Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 11, 2013

Cuci mata tengok gambar jap!


Salam Readers..

Sejak dah naik sem 7 ni, rasa malas plak nak update haha. Fiqa rasa fiqa maybe buat entry part by part kot. Today maybe just upload gambar waktu nikah je kot. Next hantaran plak ke, then gambar outdoor plak ke..boleh tak?? alaa boleh lah eh hehe

Alhamdulillah fiqa sah menjadi seorang isteri kepada lelaki yang sangat fiqa cintai pada tanggal 7/9/2013 pukul 9.45 pagi...(ayat jiwang karat ko!) Nervous tu toksah cakap lah, time tula perut nak bermanja dengan aku ajak pi tandas lah, bunyi2 lah. lepas dah settle hilang semua benda tu..cehhh! Mak andam yang solek kan fiqa ni memang tak reti mengandam kot.. tak lawa langsung dia make up muka fiqa.. dah lah mata fiqa kecik, sepet, lepas tu cane tah boleh lak bagi pakai eyeshadow warna hijau. Gilew ke ape tah warna tema xde hijau tibe2 datang warna hijau.. haishh geram aku. Lepas tu buat tudung aku pendek plak tu.. memang sekali je ah aku bagi kau make up muka aku yg comey ni haaahhh! Ishh rasa nak marah je bila kenangkan balik... tapi takpe, sabar fiqa sabar~~


Masa ni dah sah jadi seorang isteri =)
Tengok muka abah dia kat belakang tu dah tersengih2 tu haha

Tok kadi minta tandatangan saksi sebelah lelaki~


Family fiqa =)


Family Mertua, adik husband ada 2 orang tak dapat datang..


with my cousins =)

Dengan my atok and aunty!

Actually banyak lagi gambar family tapi malas nak upload takot orang muak tgk gambar pengantin yang syiok sendiri nih hahaha. 

Hantaran sebelah lelaki. Husband pakai fresh flowers untuk semua dulang. huhu


Paling suka handbag LV tuh hehe. Tapi pelik baru pakai macam dah nak tan warna handbag tu.
 Malaysia ni panas sangat ke?? huhu


Gelang emas saya dah curi hehe



Hantaran from my side. Cun tak? haha


Posing depan pelamin kejap hehehe.
Tu bunga HB fresh flowers yang fiqa request.


Saya puan ika dan suami en faiz =)

Okay nampaknya setakat ni jelah yg fiqa termampu nak upload huhu~ next entry maybe gambar hantaran plak hew3~

8 comments:

aisyah kz aisyah kz said... [Reply]

makin kecik jadinye mata fiqa tu..ish3 apelah mua tu..mata akk pun asalnye sepet tp mase kawen tibe2 jd besar :) haha..mekap sgt memainkan peranan kan..takpe dear,yg penting puan fiqa tetap comel :)

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

Cantik hantaran dari husband feyka..Fresh flower mmg naik serinya..

shaFazie shaFazie said... [Reply]

cantekkk...:)

adrianna syaz adrianna syaz said... [Reply]

Slmt pngantin baru..tahniah2 :D

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Sukenye tgk gmbr org kwen..gmbr kwen ifnir dh kne delete..sobsob..

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

selamat pengantin baru fiqa :) dah bertukar status menjadi wife orang

cha cha said... [Reply]

congrats feyqa sorry akak lambat wish baru ada masa jenguk blog ni haha. cantiknya. nak tgk gambar lagi pleaseee :D

Farhain Azmi Farhain Azmi said... [Reply]

tahniah feyqa. Yong pula geram mekap msa resepsi. x naik seri sgt. mujur kamera byk main peranan.welcome to the wive club.hehe.. eh, nnt jgn lupa jmput tau kenduri

Exchange link

.