Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 12, 2013

Excited Nak Berjalan!



Esok nak ke Penang dah, fiqa still kat hostel lagi ni..so suruh ibu tolong packing barang yg simple2 dulu. Tempat yang menarik kat Penang pon fiqa dah banyak list kan. Tapi tempat wajib pi semestinya bukit bendera & fort cornwallis. Makanan plak haruslah serang kedai makan nasi kandaq haha. Hmm kalau night market kat mana lagi yang best eh selain dekat dgn Hotel HRC eh? ada sesiapa tahu??

Kot la korang nak suggest tempat2 yg best dekat Penang pon boleh gak hehe rasanya last pi Penang time form 4 kot hahaha!


Pssttt feeling excited nak travel dengan en husband. Nanti tahun depan lepas majlis resepsi kita ke negara 4 musim lak ye en husband =D Insyaallah amin!

4 comments:

Miss Dilla Miss Dilla said... [Reply]

feyqa..please please please jln2 kot heritage trail penang.. confirm best :)

Cik Puan Rara Cik Puan Rara said... [Reply]

vahhh gud luck~ moga tercapai hasrat tu =)

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

jalan-jalan kat batu feringghi pun best...jalan kat gigi air tu...memang best fiqa!...tambah-tambah berjalan dengan kekasih halal ni ^___^

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Syok nya honeymoon..syoknyaaa~hihi

Exchange link

.