Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 18, 2013

Mood Malas Always On!


Banyak giler entry fiqa peram. Semenjak dah jadi wife + student, status blogger macam dah menurun sikit hew3. Sekarang ni sibuk nak prepare untuk resepsi sebelah fiqa and husband. husband bulan 12 tapi tu family dia uruskan. Resepsi fiqa awal bulan 2, rasa pening bila banyak benda nak kena settle kan.. kad kahwin pon tak tempah lagi, survey dah tapi baru 3 4 buah kedai je huhu. Ada sesiapa tahu tak kedai kad kahwin yang design cantik + harga affordable kat area KL? kot2 next month boleh pergi survey ke kan huhu...

Mood honeymoon still ada lagi sebab baru je 3 hari balik dari Penang.. Serious best sangat sebab segala checklist yang fiqa buat semuanya settle! Lepas tu Hard Rock Hotel pon dengan baik hatinya upgrade kan bilik kami from seaview deluxe to lil rock suite! at first memang terkejut gila ingat salah bilik ke apa sebab lil rock suite tu harga 1 malam dekat seribu okeh.. kalau 2 malam dekat 2 ribu.. ayoyo tak shopping plak fiqa nanti dekat HR shop kalau cmtu haha. Fiqa nak upload gambar tapi baru teringat gambar banyak kat hp husband.. nampaknya kena tunggu sabtu ni husband balik boleh minta hp dia untuk upload gambar hehe. harap korang bersabar eh! (ayat bajet femes amoss kau!)

Penang Hill - Day 1st 
Gambar kat hp fiqa ada berapa keping jeh, yela hp S2 dah old school berbanding dengan hp husband sony ultra Z hmm -__- 

14 comments:

adrianna syaz adrianna syaz said... [Reply]

Bestnya honeymoon kt penang :)

cha cha said... [Reply]

alolo mood pngantin baru lg la ni ye. seronok tak kwen hee :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@adrianna syaz hehe mmg best dear :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha seronok lah sis haha :P

S. Faezah S. Faezah said... [Reply]

bestnyee da kawen..da jd yg halal..hiii

Syazuchan Syazuchan said... [Reply]

pegi kat bandar baru bangi dik. die ade satu kiosk kedai kad kahwin nama shopping komplex die warta kot kalo x silap la .

Liza Razak Liza Razak said... [Reply]

waaa..bestnye honeymoon kat hard rock hotel :)

zaffira zaffira said... [Reply]

Bestnye dh honeymoon..x sbr nk gi honeymoon ni :)

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

wow bestny honeymoon...rezeki pengantin baru tu fiqa...dapat bilik lil rock suite...

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

congrat........

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@S. Faezah betul2 hehe Alhamdulillah :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Syazuchan yeke? ok2 nt fiqa try tgk2 k.. tq :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Liza Razak alhamdulillah sis :)

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Syok nye fiqa..hehe

Exchange link

.