Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, September 20, 2013

Review : Hantaran Pihak Perempuan



Salam Readers..

Dah masuk 2 minggu fiqa menjadi isteri orang, tapi nak review hantaran nikah pon still malas lagi.. Ish pelik betul time bertunang dulu bukan main laju je upload mcm bullet train ha! So hari ni fiqa dah dapat gambar daripada camera DSLR ayah fiqa. Baru cantik sikit. kalau pakai hp buruk fiqa ni tak terserlah lah beauty of my hantaranss kan! haha.

Hantaran fiqa kepada en suami sebanyak 11 dulang. Banyak tak? ramai orang cakap banyak sebab time bertunang 7 vs 9, lepas tu ingat nikah makin kurang tapi Oh Mak Kau! 11 vs 9 tuu. Well masa engagement tu mostly banyak makanan je, bila nikah baru barang en suami banyak naik hihi. Ok tanpa banyak membebel, jom layan gambar yeee!

Dulang pertama : Sirih Junjung ( tempah dekat kedai cina, RM50 je. Tak sangka cina ni pandai gak buat sirih junjung eh? tapi sayangnya tak berapa nak rimbun sebab daun sirih tak banyak hik3)



Dulang kedua : Tasbih Batu Marjan ( Tasbih ni ayah fiqa beli dekat Turki)





Dulang ketiga : Buku agama, Sejadah Turki (wangi tau) dan Tasbih batu Marmar. ( Tasbih ni utk en suami, tasbih yang kat dulang lagi satu untuk family en suami)




Dulang keempat : Jam Ice Watch dan Ray Ban Aviator 




Dulang Kelima : Belt dan Wallet from Oroton ( Beli dekat butik Oroton, 1 Utama sebab boleh collect points for OU card member!)




Dulang keenam : Toiletries Body Shop ( wangi tauu!) 




Dulang ketujuh : Shirt by Tommy Hilfiger (pun beli dekat 1 utama!)




Dulang kelapan : Shoes by Timberland (Ni lah barang hantaran terakhir yang kami cari. En suami tu cerewet sangat!)




Dulang Kesembilan : Nintendo 3Ds (kotak je nih haha game en suami dah main dulu, erkk)





Dulang kesepuluh : Hp Sony Z Ultra (kotak juga =p hahaha)



Dulang kesebelas cake red velvet. Lupa nak amek gambar lah tuu ayah fiqa huhu. Okay next entry hantaran pihak en suami plak yee.. penat lak nak marathon laju huhu jangan marahhhh!

My Pelamin for Nikah Day!

8 comments:

Norlia Mohd Yusoff Norlia Mohd Yusoff said... [Reply]

Tahniah..semoga menjadi isteri solehah...nk tgk gmbr kawen.

Puan Ezy Puan Ezy said... [Reply]

gubahan hntaran cantek!
kaler pon cantek..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Norlia Mohd Yusoff Insyaallah mudah2an Amin! gambar kahwin kena tunggu from OP huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Puan Ezy tq puan ezy :)

cik mah cik mah said... [Reply]

Best2 hantaran..mmg lelaki cerewet bab pilih barang hantaran ni kan..hahahha

S. Faezah S. Faezah said... [Reply]

feyqaa..canteknya!hantaran pon best2..hihih
hp sy br jatuh smlm..igt nak beli baru n simpan kotak buat hantaran gak..hihihhi

wawa syaida wawa syaida said... [Reply]

cantik2 semuanya...akak dalam fasa shopping barabg hantaran jugak...beli sikit2 :)

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Ok la tu fiqa rajin ckit dari ifnir.haha..cntk2..

Exchange link

.