Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 23, 2013

Review : Hantaran Pihak Lelaki


Okay last 3 days fiqa dah review hantaran daripada fiqa, now nak review hantaran daripada en suami kepada fiqa. Total hantaran en suami ada 9 dulang and semuanya fresh flower.. fiqa ada cakap kalau pakai artificial flowers dapat ibu fiqa simpan bunga tu, tapi my mil yang belanja fresh flower tu so takpe lah rezeki tu hehe =)

Dulang Pertama : Sirih Junjung




Dulang ke-2 : Mockup Cheque + Gelang Mas Kahwin





3rd Dulang : Telekung dari Bandung + Sejadah Turki 





Dulang ke-4 :  High Heels +  Sunglasses both from Michele Kors

beli dekat 1 Utama nih macam biasa nak collect points hehehe



5th Dulang : Jam Just Cavalli + Chocolate Kisses (mcm2 jenis flavour ada)

Beli dekat kedai City Chain, AEON Cheras Selatan..dekat je dengan rumah fiqa



6th Dulang : Make Up set by Elizabeth Arden New York

Beli dekat Sogo je. Mula2 nak letak Chanel as hantaran, tapi dah terpakai time dinner hari tu huhu 



Dulang ke-7 : Louis Vuitton Handbag 

 Handbag ni beli dekat The Gardens yang dekat Mid Valley tu.. Suka sangat pakai beg ni comfy giler!




Dulang ke-8 : Toiletries by Crabtree & Evelyn London

Beli dekat 1 Utama juga nih haha. 



Dulang ke-9 : buah-buahan. 

Dulang terakhir tu takde gambar sebab ayah fiqa tak sempat nak amek gambar habis buah2an tu orang rembat dulu. perghh tak reghti hormat pengantin betul. geram aku dgn orang no manners nih! Okay next entry gambar honeymoon kot hehe. Gambar nikah tunggu dari OP. Hari isnin baru dorang pos laju album + DVD soft copy! huhu. sabar eh =P haha





5 comments:

Cik Puan Rara Cik Puan Rara said... [Reply]

wow semua jenama mahal mahal.mmg padan dgn fresh flowers tu.congrats syg~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

banyak duit en suami ni kak sbb bini dia tgh belajar hehe pape pon Alhamdulillah tq :)

S. Faezah S. Faezah said... [Reply]

best nye feyqa dpy LV!!hikhik

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Suami fiqa keje ape?sume mahal2 hantaran ;)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@S. Faezah alhamdulillah rezeki tu hehe

Exchange link

.