Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 10, 2013

Raya Bersama Suami =)


Alhamdulillah sempena raya haji ni UM bagi cuti pada hari isnin and rabu. Tapi yang tak best Nye, ni cuti berganti which means kena ganti untuk segala kuliah yang ada pada hari isnin and rabu. urghh malasnya nak attend kelas hari Jumaat. Tapi its ok lah, janji dapat berehat and beraya dengan en suami. Raya haji tahun ni beraya kat rumah mak mentua, sebab raya aid tahun depan kat kampong fiqa hew3

Ok lah nanti update lagi. I have class at 4 pm..so kena prepare apa yang patut.. salam =)

5 comments:

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Dh bincang pasal raya thn dpn ek.hehe..selamat beraya fiqa..

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

hehe...seronokla tu..tc dear

Sabella Mohamad Sabella Mohamad said... [Reply]

waaaaa mesti eksaited kan kak? hehehehe have a blast! :D

Azwanie Hisham Azwanie Hisham said... [Reply]

gambar masa raya haji xde ke..
update entri cepat.. nak layan gambar..

salam perkenalan dari sy..

Nuriesya Nadia Nuriesya Nadia said... [Reply]

Salam perkenalan ye fiqa.

p.s : singgah BW & follow. :)

Exchange link

.