Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 28, 2014

Rezeki my little caliph :)


Salam Readers..

Alhamdulillah semalam dah sampai gift daripada blogger Laby Rinth.. Hari tu fiqa jawab survey blogger ni, tapi hanya ibu mengandung je tau yang boleh jawab survey nih..lucky me hehe =p so dapat lah gift yang cute sesangat! Thank you so much ye dear :)
 
 
Sekarang ni dah tamat tau survey ni..huhu


 
Comel tak?? hehe. Geram sangat tengok headband tu.. handmade lagi! lepas tu tengok baby sock ni, alahai keciknya kaki baby...comel :) 
 
Lepas tu semalam mak mertua cakap beg untuk baby and mak baby toksah beli, aunty asben yang stay kat UK nak balik Malaysia kejap so dia dah beli kan beg kat sana. Alhamdulillah murah rezeki baby :)

pssstt insyallah lagi 10 hari je nak babymoon, excited nak jumpa mr koala nih :)

10 comments:

Miss Hidy Miss Hidy said... [Reply]

Comel2..murah rezeki baby feyqa:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Alhamdulillah dear :)

aisyah kz aisyah kz said... [Reply]

wah awal2 dah dapat gift yea..nak ikut g babymoon jugak! hehe..jgn lupe bwk blk koala sekor ae fiqa :)hiks~

Sheila Salim Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum, akak pun dah joined. best dapat hadiah cinonet untuk baby kan. bestnya babymoon. jangan lupa ole-ole akak ye. hihi. have fun and enjoy ur babymoon ~~~

cik mah cik mah said... [Reply]

Alhamdulillah..rezeki baby...jemput join GA cik mah ye...

ecah khalili ecah khalili said... [Reply]

sy pon jawab juga survey tu...die cakap nak post tapi sampai hari ni tak sampai2 pon lagi.. =)

zafirah fadzlan zafirah fadzlan said... [Reply]

hehe ur welcome ^_^ tak saba nak tengok baby pakai hee

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

alhamdulillah rezeki si comel :)
headband tu klu dpt gugurl bleh la guna.. kalau boboy kena simpan dlu la.. hehehe

anis suryanie anis suryanie said... [Reply]

alhamdulillah rezeki si comel :)
headband tu klu dpt gugurl bleh la guna.. kalau boboy kena simpan dlu la.. hehehe

Sya Mimie Sya Mimie said... [Reply]

Waaa.. Bestnya dpt hdiah.. Comel aje pula tu..

Exchange link

.